GameCube Joy-Cons gemaakt door fans

GameCube Joy-Cons gemaakt door fans

De GameCube-controller blijft een tijdloze klassieker voor fans en staat vooral bekend om zijn voortdurende gebruik in Super Smash Bros.-toernooien over de hele wereld.

Zelfs Nintendo Switch-eigenaren zijn nog steeds hongerig naar een controller die net zo goed is als die van de GameCube – met één bedrijf dat zelfs Joy-Cons in GameCube-stijl vrijgeeft om in te wisselen.

Laat het maar aan de fans over!

Of goed, 1 Switch-fan die besloot de GameCube-droom naar een heel ander niveau te tillen! Shank Mods onthulde een functionerende set Gamecube Joy-Cons

De set is letterlijk aangepast van twee helften van een GameCube Wavebird-controller! De twee helften klikken inderdaad vast zoals normale Joy-Cons, hebben draadloze functionaliteit en hebben zelfs een brugstuk om terug te combineren in een normale controller!

Het hele project was echter een monumentale taak … kijk maar eens;

video
play-rounded-fill

You’ve seen all the fake GameCube Joycon Renders. I decided to make real ones. This video was several months of assembly and several months of editing. Hope you enjoy it.These JoyCons are real, but they are not for sale. They were a pain to make, and I will not be making another set.

Doe het zelf

Helaas of goed … nogal logisch dat je je mouwen op moet stropen en je eigen GameCube Joy-Cons moet maken als je een paar voor jezelf wilt. Maar het is op zijn zachtst gezegd een zeer grote taak. Dit is een van de meest invasieve ingrepen die we tot nu toe hebben gezien als het gaat om de aanpassing van de Nintendo Switch.

Echt volgende niveau toewijding hier, petje af hoor Shank Mods!!

Ad