GameStop Germany vermeld Spyro Reignited Trilogy

GameStop Germany vermeld Spyro Reignited Trilogy

Spyro Reignited Trilogy was een game waarvan Nintendo Switch-eigenaars hoopten dat ze het platform zouden bevallen, maar we hebben niets gehoord dat dat bevestigt.

Gamestop doet het opnieuw

Nou, GameStop Duitsland heeft de klassieke platformgame voor de Nintendo Switch vermeld. Omdat het deze week met meerdere titels lijkt te zijn gebeurd, werd het kort daarna weer teruggezet. Maar ze merkten op dat het op 16 augustus zal worden vrijgegeven.

Al met al lijkt het er nog steeds erg waarschijnlijk op dat Spyro Reignited Trilogy uiteindelijk bij de Nintendo Switch zal verschijnen, net als andere titels die geruchten en uitgelekt zijn zoals Assassin’s Creed III Remaster. Laten we ook niet vergeten dat we eerder Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ontvingen.

Over Spyro Reignited Trilogy

Spyro Reignited Trilogy net als Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is een remaster van de originele games. En laten we eerlijk zijn; met zijn schattige stijl hoort hij gewoon op een Nintendo-console.

video

Spyro is terug en hij is helemaal opgeschaald! Dezelfde zieke brandwonden, dezelfde smeulende houding, nu allemaal opgeschaald in verbluffende HD.

Spyro brengt de hitte als nooit tevoren in de Spyro ™ Reignited Trilogy-spelcollectie. Rekindle the fire met de originele drie games, Spyro ™ the Dragon, Spyro ™ 2: Ripto’s Rage! and Spyro ™: Year of the Dragon. Verken de uitgestrekte rijken, ontmoet de vurige persoonlijkheden opnieuw en herbeleef het avontuur in volledig geremasterede glorie.

Omdat wanneer er een rijk is dat moet worden opgeslagen, er maar één draak is om te bellen.

Ad