GameXplain – DOOM Eternal vergelijking

GameXplain – DOOM Eternal vergelijking

DOOM Eternal is eindelijk digitaal uit op de Nintendo Switch. GameXplain is onder de indruk van Panic Button’s inspanningen om de titel over te zetten.

André Segers sprak zijn verbazing uit over hoe goed de software werkte en zei dat Panic Button tovenaars moeten zijn en merkte op: “Het is opmerkelijk dat de game helemaal op Switch draait, laat staan ​​dat je er zo goed uitziet als je dit doet , ”.

Ze hebben een video samengesteld om de game naast elkaar te laten zien op de PS4 Pro en Nintendo Switch.

video

Aangezien de Nintendo Switch het vermogen mist dat de PS4 Pro heeft vergeleken, ziet hij er redelijk goed uit met een behoorlijke framesnelheid en vloeiende animaties in tussenfilmpjes.

Over DOOM Eternal

Slayer-dreigingsniveau op maximum

Krijg toegang tot de nieuwste technologie om demonen te doden met het geavanceerde Praetor Suit van de DOOM Slayer, inclusief een op de schouder gemonteerde vlammenwerper en het intrekbare DOOM-mes op de pols.

Verbeterde wapens en mods, zoals het nieuwe op afstand sluitende Meat Hook-hulpstuk van de Super Shotgun en vaardigheden zoals de Double Dash maken je sneller, sterker en veelzijdiger dan ooit.

Unholy Trinity

Je kunt geen demonen doden als je dood bent, en je kunt niet in leven blijven zonder middelen.

Neem wat je nodig hebt van je vijanden: roem doden voor extra gezondheid, verbranden voor bepantsering en kettingzaagdemonen om munitie in te slaan. Deze tools zijn de sleutel tot je overleving en om de ultieme demonenmoordenaar te worden.

Een nieuwe klasse (vernietigbare) demon

Vernietig meer demonen dan ooit tevoren, elk met unieke aanvallen en vaardigheden. Fanfavoriete klassiekers zoals de Pain Elemental, Archvile en Arachnotron keren terug, terwijl een horde totaal nieuwe demonen zich bij de selectie voegen, waaronder de DOOM Hunter, Marauder en de Gladiator. Scheur je favoriete demonen tot in de kern uit elkaar met DOOM Eternal’s “vernietigbare demonen” -systeem en breng je machtsfantasie naar nieuwe niveaus.

Demonische invasie gedetecteerd

Laat als de Slayer andere spelers je campagne binnenvallen als demonen voor een dramatische en onvoorspelbare wending wanneer je de campagne speelt.

Of wees een demon en val de campagnes van andere spelers binnen, hetzij alleen of samen met iemand anders, om de Slayer een echte smaak van de hel te geven.

Voer BATTLEMODE in

BATTLEMODE is de nieuwe 2-tegen-1 multiplayer-ervaring die vanaf de basis is opgebouwd bij id Software. Een volledig bewapende DOOM Slayer neemt het op tegen twee door spelers bestuurde demonen en neemt het op in een best-of-five round match van intense first-person-gevechten.

BATTLEMODE wordt gelanceerd met 6 handgemaakte kaarten en 5 speelbare demonen: de Marauder, Archvile, Revenant, Mancubus en Pain Elemental.