Garbage Pail Kids: Mad Mike and the Quest for Stale Gum – Launch trailer

Garbage Pail Kids: Mad Mike and the Quest for Stale Gum – Launch trailer

We hebben een nieuwe trailer voor Garbage Pail Kids: Mad Mike and the Quest for Stale Gum om de recente release van Nintendo Switch te vieren. Het spel is al gelanceerd, ondanks dat het pas deze maand is aangekondigd.

video
play-rounded-fill

Over Garbage Pail Kids: Mad Mike and the Quest for Stale Gum

Twee dingen beheersten de wereld in de jaren tachtig: videogames en speelkaarten voor Garbage Pail Kids. Elke huissleuteljongen, jonge overtreder, schurk en snotaap in de buurt kan worden gevonden met een van deze schattige brutale monsterkinderen in hun lunchbox. Tegelijkertijd begonnen videogames overal in Amerika huiskamers te domineren. Daarom leek het niet meer dan normaal dat deze twee sleutelfiguren in de populaire cultuur van de jaren 80 zich zouden verenigen… toch? Toch?????

De waarheid is dat dat nooit echt heeft plaatsgevonden. Voor nu.

Garbage Pail Kids: Mad Mike and the Quest for Stale Gum is een lang verloren gewaande, gloednieuwe Garbage Pail Kids-game die met trots wordt gepresenteerd door iam8bit Presents, Retrotainment en onze collega’s bij Topps.

Vier speelbare personages, zes spannende levels, een ruilkaartsysteem en een trouw eerbetoon aan de Garbage Pail Kids zijn allemaal inbegrepen in deze game. Aanvullende inhoud voor de digitale editie

De Nintendo Switch eShop biedt nu de titel Garbage Pail Kids: Mad Mike and the Search for Stale Gum.