Garden Story – Eerste 30 minuten

Garden Story – Eerste 30 minuten

Is het schattige Garden Story op Nintendo Switch echt wat het aan de buitenkant laat zien of is het verrot tot op het bot? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 30 minuten bekijken

Begeef je met de jonge druivenbeschermer Concord terwijl hij op zoek gaat om zijn wereld te redden van een oprukkende rot!

video
play-rounded-fill

Over Garden Story

Verenig een gebroken gemeenschap als de nieuw aangestelde Guardian of The Grove. Doorkruis een levendig eiland om invasieve rot te bestrijden, de bewoners te inspireren en je huis opnieuw op te bouwen. Je hoeft dit niet alleen te doen: fruitige vrienden wachten op je, klaar om een ​​handje te helpen!

Concord, de jongste druif in The Grove, is nu Guardian en het is hun taak om het eiland te helpen herstellen. Dat is veel om te dragen voor een druif die nauwelijks van de wijnstok is … en meer dan een paar inwoners zijn sceptisch dat ze hebben wat nodig is. Gelukkig heeft Concord vrienden als Vlierbes, Rana en Fuji aan hun zijde! Met hun hulp kun je de gevaarlijke Rot aanpakken en manieren vinden om andere bewoners aan te moedigen om te helpen bij de inspanningen.

The Grove is je thuis en je werk zal verandering ten goede beïnvloeden! Bescherm je vrienden, verzamel kostbare materialen en herstel sociale banden en structuren door de vruchten, schimmels en kikkers van elk dorp samen te brengen terwijl ze werken om de Rot af te weren die je huis voorgoed dreigt te vernietigen. Begeleid de restauratie-inspanningen van Concord en win het vertrouwen van de gemeenschap: help anderen met hun problemen, en zij zullen jou op hun beurt helpen!

Er is genoeg werk te doen, maar vergeet niet de tijd te nemen en deze weelderige wereld en de vruchten van je werk te waarderen. Luister naar de zoete en aanstekelijke muziek van het eiland, ontspan in de gezellige en uitnodigende sfeer van The Grove, cultiveer tuinen en bibliotheken en geniet van de heerlijke persoonlijkheden die je onderweg tegenkomt.

Garden Story is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99 USD.

Ad