Garden Story – Fysieke release

Garden Story – Fysieke release

Garden Story zal in fysieke vorm beschikbaar zijn op de Nintendo Switch, volgens Limited Run Games. Tot nu toe is het alleen aangeboden in de Nintendo Switch eShop.

Als nieuw gekozen Guardian of The Grove moet je een gebroken dorp weer bij elkaar brengen. Verken een levendig eiland om invasieve rot te weerstaan, de bevolking te inspireren en je huis te herstellen. Je hoeft dit niet alleen te doen: fruitige vrienden staan ​​klaar om te helpen!

video
play-rounded-fill

Over Garden Story

Concord, de jongste druif van The Grove, is nu Guardian, en het is hun missie om het eiland te helpen herbouwen. Dat is veel om te dragen voor een druif die net van de wijnstok is… en veel bewoners betwijfelen of ze het in zich hebben. Concord heeft het geluk bondgenoten als Vlierbes, Rana en Fuji aan hun zijde te hebben! Je kunt met hun hulp de gevaarlijke Rot aanpakken en methoden ontdekken om andere lokale bewoners aan te sporen om te helpen.

The Grove is jouw thuis en jouw inspanningen zullen een positieve verandering teweegbrengen! Door de vruchten, schimmels en kikkers van elke stad samen te brengen terwijl ze ernaar streven de Rot af te weren die je huis voorgoed dreigt te vernietigen, kun je je metgezellen beschermen, zeldzame hulpbronnen verwerven en sociale banden en gebouwen herstellen. Begeleid de restauratie-inspanningen van Concord en win het vertrouwen van de gemeenschap: help mensen met hun problemen, en zij zullen jou in ruil daarvoor helpen!

Er is veel werk aan de winkel, maar vergeet niet te genieten van deze rijke omgeving en de resultaten van je inspanningen. Luister naar de prachtige en aanstekelijke muziek van het eiland, kom tot rust in de comfortabele en vriendelijke sfeer van The Grove, kweek tuinen en bibliotheken en ontmoet de charmante personages die je onderweg tegenkomt.

Deze zomer zullen Limited Run Games pre-orders accepteren voor de fysieke editie van Garden Story voor de Nintendo Switch.

Ad