Garden Story komt in 2021

Garden Story komt in 2021

Het lanceringsvenster van Garden Story is aangekondigd voor Nintendo Switch, de game wordt in 2021 uitgebracht.

Concord, de jongste druif in The Grove, is nu een Guardian en het is hun taak om het eiland te helpen herstellen. Dat is veel te verdragen voor een druif die nauwelijks van de wijnstok afkomt … en meer dan een paar inwoners zijn sceptisch dat ze hebben wat nodig is.

Grapeness awaits!

video
play-rounded-fill

Over Garden Story

Verenig een gebroken gemeenschap als de nieuw aangestelde Guardian of The Grove. Doorkruis een levendig eiland om invasieve rot te bestrijden, de bewoners te inspireren en je huis opnieuw op te bouwen. U hoeft dit niet alleen te doen: fruitige vrienden wachten op u, klaar om een ​​handje te helpen!

Concord, de jongste druif in The Grove, is nu een Guardian en het is hun taak om het eiland te helpen herstellen. Dat is veel te verdragen voor een druif die nauwelijks van de wijnstok afkomt … en meer dan een paar inwoners zijn sceptisch dat ze hebben wat nodig is. Gelukkig heeft Concord vrienden als Elderberry, Rana en Fuji aan hun zijde! Met hun hulp kun je de gevaarlijke Rot aanpakken en manieren vinden om andere bewoners aan te moedigen om mee te helpen.

The Grove is je huis en je werk zal de verandering ten goede beïnvloeden! Bescherm je vrienden, verzamel kostbare materialen en herstel sociale banden en structuren door de vruchten, schimmels en kikkers van elk dorp bij elkaar te brengen terwijl ze werken om de Rot af te weren die je huis voorgoed dreigt te vernietigen. Leid de herstelinspanningen van Concord en win het vertrouwen van de gemeenschap: help anderen met hun problemen, en zij zullen u op hun beurt helpen!

Er is genoeg werk aan de winkel, maar vergeet niet de tijd te nemen en deze weelderige wereld en de vruchten van je werk te waarderen. Luister naar de zoete en pakkende muziek van het eiland, ontspan in de gezellige en uitnodigende sfeer van The Grove, cultiveer tuinen en bibliotheken en geniet van de heerlijke persoonlijkheden die je onderweg tegenkomt.

Ad