Garden Story komt zomer 2021

Garden Story komt zomer 2021

Uitgever Rose City Games en ontwikkelaar Picogram hebben een nieuw releasevenster aangekondigd voor Garden Story op Nintendo Switch.

De schattige actie-RPG is beperkt tot een releaseperiode in de zomer van 2021 voor Switch en andere platforms. Er werd ook een nieuwe trailer voor de game gedeeld, die je hieronder kunt vinden, samen met wat extra persdetails via Rose City Games:

video
play-rounded-fill

Over Garden Story

Garden Story, de schattige actie-RPG waarin een jonge druif de Grove van ontwikkelaar Picogram beschermt en herbouwt en is uitgegeven door Rose City Games, debuteert vandaag met een nieuwe trailer op Day of the Devs voordat hij naar Nintendo Switch en Steam voor Windows-pc reist en macOS in de zomer van 2021.

Ga op avontuur als de nieuw aangestelde Guardian of Spring Hamlet, een jonge druif genaamd Concord, en verdedig het eiland tegen een entiteit die bekend staat als Rot. Help elke dag de heerlijke bewoners van Spring Hamlet, Autumn Town, Winter Glade en Summer Bar. Wortels die een pad blokkeren? Sijpelt het weg dat stedelingen de brug oversteken? Granny Smith heeft meer takken nodig? Wat de taak ook is, Concord is de druif voor de klus!

Experimenteer met multifunctionele tools om grondstoffen te verzamelen, tuinen te laten groeien en de Rot te bestrijden. Gebruik de Pick om twijgen, sap en kiezelstenen te oogsten die nodig zijn voor upgrades, of als een klein zwaard voor gevechten. Glij over bevroren terrein op schaatsen. Vis met de wichelroede om schelpen uit het water van Summer Bar te trekken, of verwijder pantsers van vijanden. Schakel Concord’s Toolbox uit om constructies te bouwen zoals banken om de tijd te doden, of Pacifying Bells om vijanden tijdelijk in vrienden te veranderen. Beheers elke tool zodat Concord kerkers kan veroveren en adembenemende eindbazen kan verslaan.

Neem tussen avonturen de tijd om te praten met andere Greenlings die in The Grove wonen. Wie weet? Concord kan onderweg misschien een gekoesterde herinnering ontgrendelen. Meer dan 48 herinneringen die over de hele wereld zijn verborgen, geven de jonge Guardian kracht en geven ze stat-boosts zoals extra gezondheid, hardloopsnelheid, geluk en meer.

Ontspan in een rustieke wereld weergegeven in gezonde pixelart. Neem plaats op het gezellige eiland met een partituur met warme akoestische instrumenten en pakkende synth-elementen. Groei elke dag als een Guardian en vecht tegen de vijanden die de vrede bedreigen, maar vergeet nooit het ware doel: liefde en vertrouwen cultiveren waar Concord ook gaat.

“De nadruk van Garden Story op het bevorderen van de gemeenschap sluit perfect aan bij alles waar Rose City Games voor staat”, zegt Will Lewis, mede-oprichter en directeur van Rose City Games. “Dankzij de fantasierijke wereld van Picogram geloven we dat Garden Story zowel een ontspannende ontsnapping als een blijvende positieve boodschap voor spelers zal bieden wanneer de game later dit jaar wordt gelanceerd.”

Ad