Gastova: The Witches of Arkana komt

Gastova: The Witches of Arkana komt

Gastova: The Witches of Arkana werd eerder succesvol gefinancierd op Kickstarter, en de game is nu in ontwikkeling op de Nintendo Switch. MechWolf Productions was in staat om ongeveer $ 10.000 te verzamelen, wat iets meer was dan het aanvankelijke financiële doel.

video

Over Gastova: The Witches of Arkana

Gastova: The Witches of Arkana wordt gekarakteriseerd als een “luchthartig 2D-avonturenspel” met Mega Man en Wonder Boy als invloeden. Spelers nemen de rol aan van Witch Guardian van Arkana en gaan op zoektocht om andere heksen te vinden en te bestrijden die Gastova’s klasgenoten en/of beste vrienden waren.

Er zal veel gesprongen, ontweken en geschoten worden in deze platformgame. Er zijn acht verschillende omgevingen in het spel, elk met zijn eigen reeks obstakels. Elke sectie is verdeeld in twee helften, met aan het einde van elk een baas.

Gastova kan haar talenten verbeteren door te upgraden met uniek geld. Er gaan ook geruchten dat er over de hele planeet geheime power-ups zullen zijn. Je krijgt ook hun zegen en wekt Gastova’s vermogen om de magie van haar vriend te benutten als je andere heksen verslaat.

Op dit moment heeft Gastova: The Witches of Arkana geen releasedatum.

Ad