Gato Roboto – Nieuwe Launch Trailer

Gato Roboto – Nieuwe Launch Trailer

Ontwikkelaar Doinksoft en uitgever Gato Roboto van Devolver Digital is nu live voor Nintendo Switch.

Je kunt nu deze monochrome “meow-troidvania” kopen op de eshop en 15% korting krijgen als je hem ophaalt tijdens de release-week.

Daarnaast heeft Devolver Digital nog een actievolle trailer uitgebracht voor de game om de lancering te vieren.

video

Ontwikkelaar Doinksoft en kattenliefhebber label Devolver Digital hebben ‘meowtroidvania’ Gato Roboto gelanceerd op Nintendo Switch en Steam! Early adopters van de cat + mech-scene kunnen Gato Roboto tijdens de openingsweek [gatoroboto.com] voor 15% korting krijgen op zowel Nintendo Switch als Steam.

Devolver Digital CFO Fork Parker

Our team has always supported the science of placing domesticated animals inside military-grade armored carriers to the benefit of all mankind.

Spring in je comfortabele gepantserde mech en trek op een gevaarlijke tocht door een buitenaardse onderwereld vol prikkelbare wezens en verraderlijke obstakels in een moedige poging om je gestrande kapitein en zijn gecrashte ruimteschip te redden.

Op je tenen naar buiten treden van de vriendelijke grenzen van je technologische wonder en volg je katachtige instincten door nauwe tunnels en mysterieuze waterwegen om te zoeken naar nieuwe wapens en uitrusting.

Ga naar gatoroboto.com om een duik te nemen in de diepe leer van Gato Roboto en volg @doinksoft op Twitter voor kattengifs die jij en je grootouders allebei kunnen genieten.