Gear.Club Unlimited 2 geüpdate naar 1.4.0, DLC komt 20 juni

Gear.Club Unlimited 2 geüpdate naar 1.4.0, DLC komt 20 juni

Microids heeft aangekondigd dat een gratis update is gearriveerd voor Gear.Club Unlimited 2 op Nintendo Switch.

video

De nieuwe versie 1.4.0 update voegt afspeellijsten, nieuwe camerahoeken en een manier voor u om verschillende soorten hoorns te gebruiken. Op 20 juni 2019 komen Gears Club Unlimited 2 voor het eerst ook met drie nieuwe auto-DLC-packs.

Over Gear.Club Unlimited 2

Met het pedaal naar het metaal race je langs meer dan 1800 mijl aan races!

Op de berghelling, door een natuurpark, in het midden van de woestijn of langs de kust, verdedig je positie in de loop van meer dan 250 races, inclusief kampioenschappen, missies en uitdagingen.

Bekijk tijdens je races de groeiende verzameling auto’s in je persoonlijke garage. Gear.Club Unlimited 2 heeft meer dan 50 gelicentieerde auto’s van ‘s werelds meest beroemde fabrikanten, zoals de Porsche 718 Boxster, 918 Spyder, 911 GT2RS, Dodge Viper, Lotus 3-Eleven of McLaren 720s.

Personaliseer ze en maak ze uniek! U kunt hun uiterlijk wijzigen met de verf en het carrosserie-element, of hun rij-eigenschappen veranderen met motorafstelling.

Je zou echter niets zijn zonder je Club! Creëer en beheer het met je vrienden, rekruteren de beste coureurs en neem het op tegen rivaliserende clubs van over de hele wereld, bereik de top van het podium en geniet van exclusieve content gereserveerd voor de beste spelers.

Geen grenzen meer. Rijd met vrijheid!

Kenmerken:

  • Een enorm speelveld met meer dan 250 races, gelegen in vier rijke en gevarieerde omgevingen.
  • Spelers beginnen met 51 beroemde raceauto’s gemaakt door enkele van de beste fabrikanten ter wereld, waaronder Porsche, Lotus, McLaren, Koenigsegg en Bugatti.
  • Red het familieteam in de verhaalmodus van het faillissement door charismatische rijders van alle nationaliteiten op te nemen.
  • Spelers kunnen hun Club maken en beheren en de beste coureurs aantrekken die op hun pad komen. Ze zijn vrij om rivaliserende clubs uit de hele wereld uit te dagen om de naam van hun team bovenaan het klassement te zien verschijnen.
  • Spelers kunnen hun garage beheren en personaliseren, evenals hun raceauto’s, die visueel kunnen worden aangepast en op prestaties kunnen worden afgestemd!
  • Speel alleen of met vrienden: de game heeft een lokale multiplayer-modus met een vierwegs gesplitst scherm.
Ad