Gear Club Unlimited – Meer dan 1 miljoen keer verkocht

Gear Club Unlimited – Meer dan 1 miljoen keer verkocht

Gear Club Unlimited is een succes geweest voor Microids op de Nintendo Switch, aangezien het bedrijf onthulde dat de serie meer dan een miljoen keer verkocht is op het platform.

De serie is bijna ongeëvenaard op de Nintendo Switch in de arcade racer-sectie, dus het is goed gedaan aan Microids voor het creëren van een indrukwekkende port van de mobiele titel. Stéphane Longeard, CEO van Microids, zei dat de verkoop op het platform de waarde van het merk in de toekomst versterkt, dus verwacht in de toekomst meer Gear Club-titels op het systeem.

Stéphane Longeard, CEO of Microids

The great results of the Gear.Club Unlimited franchise illustrates the strength of the brand and allows Microids to be confident in the future of the franchise. This new record consolidates our editorial strategy revolving around four pillars: Adventure, racing, retro and strong IPs.

Over Gear Club Unlimited

Meer dan alleen een race, een authentiek auto-universum!

Voor het eerst op Nintendo Switch™ rijd je door een authentieke wereld van auto’s met Gear.Club Unlimited. Kruip achter het stuur van de meest ongelooflijke auto’s van de meest prestigieuze fabrikanten.

Race door meer dan 400 uitdagende races. Leer de besturing van ‘s werelds snelste supercars onder de knie te krijgen en verzamel ze in je garage: je kunt ze aanpassen en afstemmen in de talrijke workshops, en ze vervolgens meenemen naar het racecircuit voor de overwinning!

Daag je vrienden uit, neem het op tegen maximaal 4 spelers op hetzelfde scherm of versla hun tijd online.