Gearbox – Zeg nooit nooit als het gaat om Borderlands

Gearbox – Zeg nooit nooit als het gaat om Borderlands

Randy Pitchford van Gearbox merkte op dat hij graag de Borderlands-serie op Nintendo Switch zou zien spelen. Zijn opmerkingen hebben in de gaminggemeenschap voor opschudding gezorgd.

Veel fans lijken enthousiast over het vooruitzicht dat we uiteindelijk Nintendo Switch-poorten voor de serie zouden kunnen zien.

De recente officiële Borderlands-podcast werd ook niet gespaard van speculatie

Nou … hoe zit het met de Nintendo Switch-poort?

Paul Sage van Gearbox ging zitten om vragen van fans te beantwoorden, variërend van onderwerpen die verschillende personages bevatten, enzovoort. Maar Sage werd uiteindelijk gevraagd of er Nintendo-ports voor de Borderlands-serie in de maak waren.

Paul Sage leek een beetje krampachtig te worden toen die vraag uitkwam. Uiteindelijk was het enige dat hij over deze mogelijkheid kon zeggen “zeg nooit nooit … snel”.

Maar de reactie van Paul Sage op de vraag is zeker op zijn zachtst gezegd interessant, en zijn antwoord terwijl hij nog niets bevestigt, klinkt misschien nog steeds veelbelovend voor fans.

Hoe dan ook, met de Nintendo Switch die het zo ontzettend goed doet, zou het logisch zijn om deze in lijn te brengen met de hitreeks Borderlands.