Gear.Club Unlimited 2 Tracks Edition aangekondigd

Gear.Club Unlimited 2 Tracks Edition aangekondigd

Microids heeft Gear.Club Unlimited 2 Tracks Edition aangekondigd, die alle eerder uitgebrachte DLC en het basisspel in één pakket bevat, evenals extra legendarische raceauto’s.

Gear.Club Unlimited 2 Tracks Edition wordt gelanceerd op 25 augustus 2020 in Noord-Amerika en 27 augustus in Europa voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Gear.Club Unlimited 2 Tracks Edition

Gear.Club Unlimited – Tracks Edition zal alle inhoud bevatten die beschikbaar is in Gear.Club Unlimited 2 en zal zich richten op een race-ervaring dichter bij een echte motorsportcompetitie: pitstops, banden- en brandstofbeheer, racestrategie … </ p >

Naast alle reeds beschikbare circuits, kunnen spelers het uitdagende circuit van het meest prestigieuze race-evenement: de 24 uur van Le Mans, op! Van de kwalificatiesessie tot de racestrategie, racers moeten in elk compartiment presteren om op het podium te eindigen.

Alleen de allerbeste heeft wat nodig is om als eerste te eindigen en de legendarische Ford GT40 MK I te winnen, winnaar van de edities van 1968 en 1969 van Le Mans. Maar liefst 4 andere raceauto’s sluiten zich aan bij Gear.Club Unlimited’s selectie: Nissan GT-R LM Nismo, Porsche 919 Hybrid, Mercedes AMG GT3 en Bentley Continental GT3-R. Merk ook op dat 13 van de auto’s die al aanwezig zijn in GCU2 hun “motorsport” -versie krijgen in deze nieuwe editie.

Gear.Club Unlimited 2 – Tracks Edition-inhoud:

  • Alle eerder uitgebrachte Gear.Club Unlimited 2-content inclusief de volgende DLC’s: Packs Arrows, Checker, Hazard en Wings
  • De DLC’s Gear.Club Classics en Ace of the Road
  • Een gloednieuwe campagne
  • 5 nieuwe circuits, waaronder het beroemde 24 uur van Le Mans-circuit
  • 5 nieuwe auto’s gebouwd voor de autosport en 13 auto’s voorbereid voor de campagne “Endurance Championship”
  • Een nieuwe tijdaanvalmodus. Daag de snelste racers ter wereld uit en zet je naam op het scorebord! – Elke combinatie track / auto heeft zijn eigen leaderboard.
  • ***
  • Gear.Club Unlimited 2 – Tracks Edition wordt exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch in de detailhandel en in de Nintendo eShop op 25 augustus 2020 in de VS en op 27 augustus in Europa!
  • De game ondersteunt ondertitels in het Engels, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Duits, Russisch, Portugees, Koreaans, Japans en traditioneel Chinees.
Ad