Geen plannen om binnenkort een nieuw Nintendo Switch-model aan te kondigen

Geen plannen om binnenkort een nieuw Nintendo Switch-model aan te kondigen

Ondanks talloze geruchten over een aankomend Pro / Plus / Nieuw-model voor de Nintendo Switch, moet er nog een officiële aankondiging komen dat een dergelijk product eraan komt.

Tijdens de vraag-en-antwoordsessie voor Nintendo’s laatste financiële rapport, stelde het bedrijf een vraag over de mogelijkheid dat er in 2021 een ‘nieuw model’ van Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Takashi Mochizuki (Bloomberg) merkte op dat Nintendo verklaarde dat ze “niet van plan waren om binnenkort een aankondiging te doen”, aangezien ze op het punt stonden de Nintendo Switch-varianten van Mario en Monster Hunter Rise-editie in de komende maanden uit te brengen.

Niet snel

Velen hebben deze opmerking zo geïnterpreteerd dat Nintendo niet van plan is om op dit moment een nieuw Nintendo Switch-model aan te kondigen, ‘Pro’ of anderszins, om de verkoop van de speciale editie van Switches die ze uitbrengen in de komende maanden.

Dat gezegd hebbende, doet de wijziging in de formulering van ‘niet in 2020’ naar ‘binnenkort niet’ een paar wenkbrauwen fronsen, en sommige mensen speculeren dat Nintendo inderdaad van plan is een Nintendo Switch Pro aan te kondigen nadat de speciale edities hun tijd om te schitteren.

Maar Nintendo beweerde hetzelfde toen de Nintendo Switch Lite uitkwam … dus ja.