Geheimen van Ys X ontrafelen: Noordse karakters, vissen en runestones

Geheimen van Ys X ontrafelen: Noordse karakters, vissen en runestones

Samenvatting:

Ga op een opwindende reis door Ys X: Nordics, een boeiende game die intrigerende personages, spannende viservaringen en de raadselachtige Runestones van Obelia Bay introduceert. Ga met ons mee terwijl we dieper ingaan op de persoonlijkheden en achtergronden van de verschillende personages in het spel, ontdek de verborgen verhalen in de oude Runestones en leer de kunst van het vissen op verschillende locaties. Bereid je voor om aan boord van de Sandra’s te varen, waar nieuwe bemanningsleden unieke voordelen en missies bieden.


Geheimen van Ys X ontrafelen

Welkom in de wereld van Ys X: Nordics, waar het avontuur om elke hoek wacht. In dit opwindende spel nemen we je mee op reis door de levendige stad Karnack en de mystieke Obelia-baai en ontdekken we fascinerende personages en eeuwenoude geheimen.

Personages in Ys X: Nordics

Momina Yvelise

Momina Yvelise is een sterke en goedhartige vrouw die een straatkraampje runt in Karnack. Haar reputatie onder de stedelingen is uitstekend, maar haar pessimistische aard baart de mensen om haar heen vaak zorgen. Ze maakt zich grote zorgen over haar zoon Leif, die afstand houdt van het ouderlijk huis.

Romeinse Carpent

Romes Carpent, de voorzitter van de Carpent Company, is een briljante zakenman die van zijn bedrijf het meest prestigieuze handelsbedrijf in Obelia Bay maakte. Hij streeft ernaar zijn nalatenschap door te geven aan zijn zoon, Cruz, maar hun meningsverschillen leiden vaak tot meningsverschillen.

Joël Asrad

Joel Asrad is een ervaren arts die de Asrad-kliniek in de stad leidt. Samen met zijn dochter Mirabelle heeft hij de mensen jarenlang met niet aflatende toewijding gediend. Joel’s liefde voor vissen brengt hem vaak in de problemen met Mirabelle.

Asley

Ashley is een ogenschijnlijk onschuldige jongen die alleen woont in Karnack. Hij heeft geen hoog aanzien bij de stedelingen en klaagt vaak over de stad. Zijn interesse in het zeeleven onderscheidt hem van anderen, en hij biedt aan om een ​​onderzoek te doen naar het Obelia Bay-gebied.

Urval

Urval is een ervaren scheepstimmerman bij de Balta-marine, verantwoordelijk voor het onderhoud van de Normandische schepen op het eiland Balta. Ondanks zijn strenge uiterlijk is hij een bekwame vakman. Urval vormt een band met Cruz, die zelf scheepstimmerman wil worden.

De Runestones van Obelia Bay ontrafelen

Obelia Bay is bezaaid met Runestones, kolossale stenen monumenten achtergelaten door de voorouders van de Noormannen. Deze stenen verbeelden hun prestaties en belangrijke gebeurtenissen. Adol en Karja kunnen de verhalen lezen die op de Runestones zijn gegraveerd met behulp van hun manakracht, en zo de fascinerende geschiedenis van de Noormannen en de Balta-marine ontdekken.

Bij het lezen van de Runestones worden Mana Seeds verkregen door de resonantie van Mana-kracht. Deze zaden zijn cruciaal voor het leren van vaardigheden in het groeisysteem van Adol & Karja, de Release Line, die de eigenschappen van het geselecteerde personage verbetert. Verken Obelia Bay, ontdek meer Runestones en ontgrendel het volledige potentieel van de personages.

Vissen & Tonijnvissen

Vissen in Ys X: Nordics is een spannende activiteit die op verschillende locaties kan worden gedaan, waaronder velden en kerkers. Als je de schaduw van een vis op het wateroppervlak ziet, is het tijd om je aas klaar te maken. Maximaliseer de vismeter wanneer u een treffer krijgt om uw vangst met succes binnen te halen.

Tonijnvisserij en ondersteuningsmeter

Aan boord van de Sandra’s kunnen er op verschillende locaties in Obelia Bay visstekken verschijnen. Benader deze plekken om diepzeetonijnvissen te proberen. Naarmate je acties op het scherm met succes voltooit, vult de ondersteuningsmeter zich. Activeringsondersteuning met volledige maat activeert een coöperatief effect, waardoor uw slagingspercentage bij het vissen aanzienlijk wordt verhoogd.

Vissen Beloningen en Joel’s Quests

Vangsten tijdens vis- en tonijnvisserijevenementen worden bijgehouden in je avonturenlogboek. Het doorgeven van je vangsten aan Joel, de visliefhebber, kan leiden tot nieuwe uitrustingsbeloningen. Blijf vissen om je vaardigheden en uitrusting te verbeteren!

Allen aan boord van de Sandra’s

Wanneer nieuwe leden zich bij de Sandra’s voegen, verbeteren de prestaties van het schip op basis van hun persoonlijkheid. Bepaalde personages brengen speciale vaardigheden en kennis met zich mee, voegen winkelfuncties toe aan het schip, maken unieke evenementen mogelijk en ontgrendelen spannende missies.

De tijdelijke winkel van Momina & Romes

Met Momina en Romes aan boord opent er een tijdelijke winkel op het schip. Koop herstelmedicijnen en lunchboxrecepten in Momina’s winkel, essentieel voor je avonturen. Koop bij de Carpent Company wapens, bepantsering en tactische boekdelen om je cross-action-prestaties te verbeteren.

Ontgrendelen van tonijnvissen met Joel

Joel’s opname in de bemanning ontgrendelt de mogelijkheid om op zee op tonijn te vissen. Verdien verschillende beloningen door de vangsten van Adol en Karja aan Joel te melden.

Ashley’s onderzoek naar zeedieren

Door Ashley tot lid van de bemanning te maken, wordt een exclusieve zoektocht onthuld, waardoor hij het onderwaterleven in Obelia Bay kan onderzoeken. Het voltooien van deze missies verrijkt je zeekaarten en kan leiden tot meer intrigerende avonturen.

Ys X: Nordics Gallery en releasedatum

De galerij toont boeiende screenshots van Momina, Romes, Joel, Ashley, Urval, Rune Stones, vissen en Sandra’s upgrades. Ys X: Nordics wordt op 28 september gelanceerd voor Switch in Japan, met een mogelijke westerse release in de toekomst.

Conclusie

Ys X: Nordics belooft een onvergetelijke game-ervaring, met een combinatie van meeslepende personages, boeiende verhalen en spannende gameplay-elementen. Ga op avontuur als geen ander en ontdek de verborgen wonderen van Obelia Bay!

Veelgestelde vragen
 • 1. V: Kan ik de vaardigheden van mijn personages verbeteren met Mana Seeds from the Runestones?
  • A: Absoluut! Verzamel Mana Seeds door de verhalen in de Runestones te lezen en gebruik de Release Line om de eigenschappen van je geselecteerde personage te verbeteren.
 • 2. V: Wat voor soort beloningen kan ik verdienen met vissen?
  • A: Door je vangsten aan Joel te melden, ontvang je mogelijk nieuwe uitrusting die je zal helpen bij je avonturen.
 • 3. V: Hoe ontgrendel ik de mogelijkheid om op tonijn te vissen?
  • A: Als je Joel in je bemanning hebt, ontgrendel je de mogelijkheid om mee te doen aan spannende tonijnvisavonturen tijdens het zeilen op de Sandras.
 • 4. V: Kan ik nuttige voorwerpen kopen aan boord van de Sandra’s?
  • A: Ja! Met Momina en Romes aan boord kun je herstelmedicijnen, lunchtrommelrecepten, wapens, bepantsering en tactische boekdelen kopen.
 • 5. V: Wanneer is Ys X: Nordics beschikbaar voor de Switch in het Westen?
  • A: Hoewel de game op 28 september in Japan wordt gelanceerd, wordt de releasedatum voor de westelijke regio waarschijnlijk later aangekondigd.