Genesis Noir komt op 26 maart 2021

Genesis Noir komt op 26 maart 2021

Uitgever Fellow Traveler heeft onthuld dat de surrealistische point-and-click-titel Genesis Noir op 26 maart 2021 samen met andere grote platforms naar de Nintendo Switch gaat.

Genesis Noir ziet spelers midden in een kosmische driehoeksverhouding die uiteindelijk implodeert in een tragedie – en het is aan hen om de moorddadige oorsprong van het universum te voorkomen!

video
play-rounded-fill

Over Genesis Noir

Je speelt als No Man, een horloge-venter die gevangen zit in een liefdesdriehoek met andere kosmische wezens, Miss Mass en Golden Boy. Als je affaire verandert in een bittere confrontatie, zul je getuige zijn van een geweerschot afgevuurd door een jaloerse god – ook wel bekend als The Big Bang. Spring in het zich uitbreidende universum en zoek naar een manier om de schepping te voorkomen of te vernietigen en je liefde te redden.

EEN NIET-TRADITIONEEL PUNT- EN KLIKAVONTUUR

Met een focus op tactiele puzzels en verkenning, experimenteer je met objecten in kleine stukjes van het universum om te ontdekken hoe ze kunnen worden gemanipuleerd om je reis voort te zetten. Kies een roterende telefoon; vernietig een beschaving; plant een tuin; improviseren met een muzikant; creëer leven – allemaal in je zoektocht naar een manier om Miss Mass te redden.

SPRING IN HET UITBREIDENDE UNIVERSUM

De oerknal is niet alleen de geboorte van de schepping zoals we die kennen, het is ook een in de tijd bevroren vuurwapen, waarbij de kogel in de richting van de liefde van je leven snelt. Je springt in de tijd, ontdekt momenten gedurende de hele levensduur van het universum en zoekt naar een manier om de koers van het lot te veranderen.

GETUIGENIS VAN DE GEBOORTE EN GESCHIEDENIS VAN DE MENS

Je zult momenten in de geschiedenis van het universum observeren, van de eerste microseconden van het leven tot biljoenen jaren in de toekomst. Wat leer je over deze nieuwe creaties tijdens je zoektocht om ze te vernietigen?