Genesis Noir – The Astronomy update

Genesis Noir – The Astronomy update

Fellow Traveller en Feral Cat Den hebben de “The Astronomy”-update gepubliceerd, die nieuwe inhoud toevoegt aan Genesis Noir. Er zijn drie extra niveaus toegevoegd.

video
play-rounded-fill

The Astronomy update

Deze update voegt drie nieuwe niveaus toe aan het universum, waardoor het totale aantal niveaus op negen komt.

Keer terug naar de jazzy kosmische wereld, waar je de sterrenbeelden Golden Boy, No Man en Miss Mass kunt ontdekken, de historische plek van Stonehenge kunt verkennen en de toekomst in kunt gaan. In deze nieuwste editie vind je genoeg om van te houden, of je nu een nieuwe ruimtevaarder bent of een gevestigde fan van deze noir-thriller.

Over Genesis Noir

Je speelt als No Man, een horlogehandelaar die verwikkeld is in een driehoeksverhouding met Miss Mass en Golden Boy, twee andere hemelse wezens. Je hoort een schot afgevuurd door een jaloerse god – ook wel bekend als The Big Bang – wanneer je affaire evolueert in een smerig gevecht. Spring in de uitdijende wereld op zoek naar een middel om je liefde te behouden door de schepping te voorkomen of te vernietigen.

EEN ANDER SOORT PUNT- EN KLIK-AVONTUUR

Je gaat op ontdekkingstocht met voorwerpen in kleine stukjes van de kosmos om te ontdekken hoe ze kunnen worden aangepast om je reis te vergemakkelijken, met de nadruk op tactiele puzzels en verkenning. In je zoektocht om Miss Mass te redden, bel je een draaitelefoon, vernietig je een beschaving, bouw je een tuin, improviseer je met een muzikant en creëer je leven.

SPRING IN HET HEELAL ALS HET UITBREIDT

De oerknal is niet alleen het begin van het bestaan ​​zoals we dat kennen; het is ook een kogel die op de liefde van je leven afstormt, opgesloten in de tijd. Je reist door de tijd, verkent momenten uit de geschiedenis van het universum en zoekt naar een manier om het pad van gebeurtenissen te veranderen.

HERINNER DE GEBOORTE EN DE GESCHIEDENIS VAN DE MENSHEID

Vanaf de vroegste microseconden van het leven tot miljarden jaren in de toekomst, zie je belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis van het universum. Wat ga je over hen ontdekken in je zoektocht om deze nieuwe wezens te elimineren?

Genesis Noir is precies een jaar beschikbaar op Switch. Je kunt de game nu downloaden in de eShop. Meer informatie over de game is te vinden op de officiële website, die ook hier beschikbaar is.