Genkai Tokki: Seven Pirates H aangekondigd voor Japan

Genkai Tokki: Seven Pirates H aangekondigd voor Japan

Compile Heart heeft aangekondigd dat Genkai Tokki: Seven Pirates H volgende maand wordt uitgebracht voor Nintendo Switch in Japan. De PS Vita-game uit 2016 zal beschikbaar zijn in de Nintendo eShop met een paar extra functies, evenals alle eerder gepubliceerde DLC.

video
play-rounded-fill

Over Genkai Tokki: Seven Pirates H

In augustus 2016 werd de originele game, Genkai Tokki: Seven Pirates, gelanceerd in Japan op de PlayStation Vita. Om voor de hand liggende redenen is de game nooit buiten Japan uitgebracht (als een Compile Heart-fanservice-game en zo). De plot draait om een ​​avontuur waarin je aantrekkelijke monsterkuikens ontmoet en bevecht. De Switch-versie van de game bevat een paar QoL-verbeteringen, zoals HD Rumble-ondersteuning, naast alle DLC van de PS Vita-editie.

Hier zijn drie cruciale punten om te onthouden:

  • Alle DLC van de PlayStation Vita-versie is inbegrepen.
  • Gebruik voor de borstgroei- en Otton Charge-systemen de L- en R-sticks.
  • Ondersteuning voor HD Rumble!

Op 3 februari 2022 wordt Genkai Tokki: Seven Pirates H uitgebracht in Japan op de Nintendo Switch. Het kost 4.800 yen ($ 41,46) om te downloaden in de Nintendo eShop. In ander Compile Heart-nieuws, Neptunia x Senran Kagura: Ninja Wars, een hack-and-slash-actie-RPG, wordt in maart in Japan uitgebracht.