Genshin Impact – Beidou personage profiel

Genshin Impact – Beidou personage profiel

miHoYo heeft een nieuw profiel gedeeld voor personage Beidou, die spelers waarschijnlijk zullen ontmoeten in Liyue Harbor in Genshin Impact.

Voor nu is het niet duidelijk of ze beschikbaar zal zijn in een volledig speelbare capaciteit of niet.

Over Beidou

  • Beidou (ingesproken door Ami Koshimizu)
  • “In heel Liyue Harbour durft alleen Beidou tegen Ningguang te wedden.” – Een waarheid die ooit is gemorst op een familiefeest door het hoofd van het Feiyun-handelsgilde.
  • Queen of the Crux Fleet
  • Visie: Electro
  • Constellatie: Victor Mare

Bijna iedereen in Liyue kent de machtige naam Beidou, Captain of the Crux, omdat ze vaak een onderwerp van gesprek wordt onder de lokale bevolking.

In de haven zijn er mensen die u de meest kleurrijke en gedetailleerde verslagen kunnen geven van het moment dat Beidou het machtige zeebest neerhaalde dat bekend staat als Haishan.

Tijdens hun feesten bespreken handelaren van harte de exorbitante boetes die Beidou heeft opgelopen om zendingen binnen te brengen.

Maar voor de bemanning van de Crux is het meest de moeite waard discussie de Mora Beidou heeft gewonnen van Ningguang.
Hoewel het exacte aantal onbekend is en de tijden waarop ze hebben gewed onbekend zijn, maar wanneer de bemanning ziet Beidou terug naar het schip aangeschoten, weten ze dat het een zware nacht van drinken was.

“De volgende keer zal ik haar zeker failliet laten gaan!” Zou Beidou zeggen, terwijl ze op het dek van haar schip lag.  Natuurlijk beschouwt de bemanning deze moedige woorden als een dronken grap.

video

Over Genshin Impact

Genshin Impact met open wereld ARPG komt in de toekomst op de Nintendo Switch. Tot dusver is Genshin Impact naar verwachting beschikbaar op PlayStation, Nintendo Switch, pc, iOS en Android.

Liyue ligt in het oosten van Teyvat en is een overvloedige haven met een unieke architecturale stijl, een rijk landschap en een rijk natuurlijk erfgoed. Reizigers, nu is het tijd voor jou om de vele mysteries die deze oosterse fantasiestad omhullen te ontdekken en te ontdekken. 

Momenteel staat gepland voor Genshin Impact in 2020 voor PlayStation 4, Switch, PC, iOS en Android.