Genshin Impact – Chongyun nieuwe details

Genshin Impact – Chongyun nieuwe details

miHoYo heeft een nieuw profiel gedeeld voor personage Chongyun, een eigenzinnige exorcist die in Liyue woont. Gevechtsgewijs hanteert hij een groot mes samen met zijn eigen aandeel ijsmagie-vaardigheden!

“Wil je een andere kant van Chongyun zien? Zoek een manier om hem in een hete lente te krijgen, en je zult het zien! ” – Wijze woorden van Young Master Xingqiu, die graag grappen maakt met zijn vriend.

Sporen van sneeuwsmelting
Verbannen van kwaad en geruchten daarvan
Visie: Cryo
Constellatie: Nubis Caesor

Over Chongyun

Met Liyue als uitvalsbasis, dwaalt de exorcist Chongyun door het land en verlost het van het kwaad. Als erfgenaam van een clan van exorcisten, heeft hij altijd over de meest superieure capaciteiten beschikt. Dit vermogen is echter niet het resultaat van training, maar van een aangeboren eigenschap die hij heeft aangeduid als ‘aangeboren positiviteit’.

Aangeboren positiviteit is een buitengewoon zeldzame fysiologie die het lichaam vatbaar maakt voor opwarming door een overvloed aan positieve energie. Indien niet aangevinkt, kunnen degenen die een dergelijke vorm bezitten gemakkelijk warmbloedig worden. Chongyun is een bijzonder ernstig geval, zijn stemmingswisselingen zijn explosief en hij herinnert zich niets van dergelijke afleveringen. De toestand van Chongyun is echter ook zijn grootste troef, want alles wat hij hoeft te doen om boze geesten te verdrijven, is een tijdje zitten in de donkere hoek die ze kunnen achtervolgen.

Als zodanig is Chongyun’s pad als exorcist zo soepel mogelijk verlopen. Zelf keurt hij deze manier van doen echter niet goed. In zijn eerlijke en oprechte hart is het slechts een goedkope truc om op zijn unieke fysiologie te leunen om het kwaad uit te bannen. Een exorcist moet, naar zijn mening, zijn taken uitvoeren met de kunsten van een exorcist.

Om deze aangeboren positiviteit tegen te gaan, heeft Chongyun verschillende disciplines die hij beoefent. Hij gaat niet uit in de zon of draagt ​​dikke kleding en hij onthoudt zich van warme dranken en heet en pittig eten. Hij neemt geen ruzies op en geeft geen gemoedsrust. Maar ondanks het zoeken naar hoog en laag en ver en wijd, heeft hij geen blijvende oplossing voor zijn toestand kunnen vinden.

Dit verontrustte de jonge exorcist. De boze geesten werden verdreven, ja, maar als het zo doorging, hoe zou hij dan ooit bewijzen dat hij een gekwalificeerde exorcist was?

Terwijl hij bovenop een met ijs bedekte berg zit te kauwen op een sneeuwbroodje, kan Chongyun niet anders dan zuchten. De weg voor ons is inderdaad nog lang.

Genshin Impact gaat in 2020 naar Nintendo Switch en andere platforms.