Genshin Impact – Fischl Trailer + Verschillende locaties

Genshin Impact – Fischl Trailer + Verschillende locaties

miHoYo heeft een trailer uitgebracht voor aangekondigd personage Fischl. Daarnaast is de officiële website bijgewerkt met een schat aan details over verschillende regio’s – van Mondstadt tot Liyue, en nog veel meer!

video

Genshin Impact Locales

Teyvat

Je bent aangekomen in Teyvat – een fantasiewereld waar de zeven elementen stromen en samenkomen. In het verre verleden gaven de Archons stervelingen unieke elementaire vermogens. Met behulp van zulke krachten vormden mensen een rijk thuisland uit de wildernis. Maar 500 jaar geleden zette de ineenstorting van een oude beschaving het universum op zijn kop … Hoewel de rampspoed die de wereld heeft geleden is verdwenen, moet de vrede nog worden hersteld.

Mondstadt

Een stad van vrijheid in het noordoosten van Teyvat. Zorgeloos briesjes ruiken tussen de bergen en wijd open vlaktes de geur van paardebloemen – een geschenk van de Anemo God, Barbatos – over het Cidermeer naar Mondstadt, dat op een eiland in het midden van het meer ligt.

Cider Lake

Een natuurlijk zoetwatermeer. Het brede, kristalheldere uiterlijk van het meer is eeuwenlang onveranderd gebleven – zo helder dat je de bodem kunt zien en koel en verfrissend om te drinken. Het is niemand minder dan deze bovenloop die de ciders en wijnen van Mondstadt beroemd heeft gemaakt en het meer tot het symbool van Mondstadt heeft gemaakt dat het nu is.

Falcon Coast

De kust van Falcon strekt zich oostwaarts uit van Windrise tot aan de zee en beschermt samen met Cape Oath de zee aan drie kanten, waardoor een baai ontstaat ten oosten van Mondstadt. Gezien de lange kustlijn en ondiepe wateren, komen inwoners van Mondstadt hier vaak om te genieten van een mooie wandeling. Af en toe zie je valken hoog boven de blauwe golven zweven die over het witte zand strijken.

Kaapse eed

In de zuidoostelijke hoek van de omgeving van Mondstadt ligt een kaap die grenst aan de Galesong-heuvel. Volgens de legende hebben twee geliefden hier een eed afgelegd en een diep ontroerend verhaal achtergelaten. Tot op de dag van vandaag staat het gebied nog steeds bekend als populair bij jonge tortelduifjes. Behalve dat het een geweldig uitkijkpunt is voor het kijken naar zonsopgangen en zonsondergangen, maakt de daling van het terrein het gemakkelijk om Windrise te zien, die uitkijkt op zee.

Dawn Winery

In het land ten zuidwesten van Mondstadt ligt de wijnmakerij die generaties lang de erfenis van de traditionele wijnen en ciders van Mondstadt heeft doorgegeven. De hier geteelde druiven worden gebruikt om een ​​reeks wijnen te produceren die populair zijn in heel Teyvat. De producten van elk jaar worden opgesplitst, een deel wordt lokaal verkocht in Mondstadt, de rest wordt verkocht via de handelsroute die ten zuiden van de stad ligt.

Springvale

Een slaperig dorpje ten zuiden van Mondstadt, dat uitkijkt op het meer dat de stad omringt. De meeste inwoners van het dorp zijn jagers die vers vlees leveren voor alle grote restaurants van Mondstadt. De rustieke aantrekkingskracht van Springvale trekt veel toeristen. Als je geluk hebt tijdens je reizen, kom je misschien een restaurant tegen dat echt weet hoe je de beste eigenschappen van Springvale naar boven kunt halen.

Thousand Winds Temple

Een verzameling tempelruïnes die ten noordoosten van Mondstadt ligt. Volgens de lokale legende was dit gebied millennia geleden een tempel voor het aanbidden van de Anemo-god. Hoewel het eeuwenlang is verspild, laat het de ruïnes achter die je vandaag ziet. Als je enkele van de stenen pilaren van dichtbij bekijkt, kun je nog steeds vaag wat elegant houtsnijwerk onderscheiden. Dit lang vergeten symbool van herdenking is gegraveerd met de stelregel: “Wind brengt de zaden van verhalen, tijd laat ze wortel schieten.”

Liyue

Een overvloedige haven in het oosten van Teyvat. Bergen staan ​​hoog en trots naast het stenen bos, dat samen met de open vlaktes en levendige rivieren het overvloedige landschap van Liyue vormt, dat zijn unieke schoonheid in elk van de vier seizoenen laat zien. Hoeveel geschenken van de Geo-God liggen op de loer tussen de rotsen van Liyue’s bergen?

Haven

De oprichting van de haven begon de zeevaarthandel van Liyue. Als de grootste markthaven van Teyvat is de enorme hoeveelheid goederen die van en naar de haven stroomt gewoonweg niet te vergelijken met andere havens. Elk jaar tijdens de Lantern Rite zie je duizenden lantaarns de nachtelijke hemel in stijgen – een Liyue-evenement dat je niet mag missen.

Mt. Tianheng

De trots van het gebergte dat Liyue Harbor vanuit het westen beschermt, fungeert als een natuurlijk schild tegen alle vijanden die die kant op kunnen komen. Er zijn ontelbare verslagen van oorlogen, zowel grote als kleine, waarbij vijanden door deze barrière zijn geblokkeerd. Als zodanig kun je nog steeds oude ruïnes van stadsmuren, forten en verdedigingswerken zien. Er wordt ook aangenomen dat de eerste mijnbouwactiviteiten van Liyue in dit gebied zijn begonnen.

Dihua Marsh

Dihua Marsh, een moerasgebied ten noorden van Liyue, dankt zijn naam aan het zilvergras (“dihua” in de lokale taal) dat groeit in het ondiepe moeras. Het klauterende web van rivieren is uitgegroeid tot een bloeiend en wijdverspreid ecosysteem vol flora en fauna – een ontzagwekkend gezicht voor reizigers naar het gebied. Het gebied fungeert ook als de weg van Mondstadt naar Liyue, en daarom kiezen veel koopvaarders ervoor om hier te stoppen om uit te rusten. Wangshu Inn staat in het gebied, een symbolische structuur vanuit alle richtingen.

Wangshu Inn

Een monument binnen Dihua Marsh, gebouwd op een enorme stenen pilaar. Omdat de meeste klanten die hier stoppen, reizende kooplieden zijn, biedt de herberg een ruimte om te handelen en kraampjes op te zetten. Het uitzicht vanaf de top van de herberg is adembenemend – als het weer het toelaat, kun je helemaal naar Mt. Qingce en Jueyunjian in de verte. Volgens de legende tussen de kraampjes verbergt de toren van de herberg een mysterieus geheim, maar dat is wat de legende betreft, aangezien niemand ooit de beweringen heeft kunnen valideren.

Qingce Village

Op het meest noordelijke punt van Liyue, verscholen tussen de heuvels en de bamboebossen, ligt Qingce Village. Witte glooiende wolken die in de valleien tussen de bergen zitten, zijn verfraaid met rij na rij maansikkelvelden. Als de wind waait, geven de rimpelingen in het water een scala aan kleuren af.

Jueyunjian

Duizelingwekkende toppen die gehuld zijn in mist en wolken in het noordwesten van Liyue. Het gebied verbergt vele adembenemende uitzichten, maar dankzij de sporen op de complexe paden die naar de toppen leiden, is er een legende ontstaan ​​dat het verborgen huis van de Adepti ergens in het gebied ligt. Hoewel een andere factor eenvoudigweg de hoop kan zijn van degenen die de Adepti om zegeningen vragen. Gezien de gevaren binnenin is het gebied niet geschikt voor buitenstaanders. Het best van veraf bekeken in Wangshu Inn.

Ad