Genshin Impact – Keqing Trailer en details

Genshin Impact – Keqing Trailer en details

miHoYo heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het onlangs aangekondigde personage Keqing van Genshin Impact. De ontwikkelaar heeft ook haar uitgebreide personageprofiel vrijgegeven – dat raakt aan haar niet-aflatende rol als een van Liyue’s opzichters!

video
play-rounded-fill

Over Keqing

(ingesproken door Eri Kitamura)

“Rex Lapis waakt al een millennium over Liyue. Maar hoe zit het met het volgende millennium? Hoe zit het met de komende tien of de komende honderd millennia? Hoe lang verwachten we dat deze status quo zal duren? ” – Bij het horen van deze woorden barstte Rex Lapis in lachen uit.

Yuheng van de Liyue Qixing
Visie: Electro
Sterrenbeeld: Trulla Cementarii

De Yuheng van de Liyue Qixing. Keqing heeft veel te zeggen over Rex Lapis ‘eenzijdige benadering van beleidsvorming in Liyue – maar in werkelijkheid bewonderen goden sceptici zoals zij heel veel.

Keqing, een van de Liyue Qixing, heeft een compromisloos geloof in daden boven woorden. Als ze iets ziet dat moet worden gedaan, doet ze het zelf. Ze reisde bijvoorbeeld rond in Liyue en leerde elk detail van het land zorgvuldig uit haar hoofd, zodat ze op een dag het nut van elke centimeter Liyue zou kunnen maximaliseren.

Keqing houdt zich bezig met de dagelijkse gang van zaken in Liyue, groot of klein, terwijl Rex Lapis maar één keer per jaar afdaalt.

Voor velen dienen de millennia aan welvaart die Liyue heeft genoten om de leiding van Rex Lapis over de stad te legitimeren. Maar Keqing heeft haar bedenkingen bij dit alles en beschouwt Liyues huidige welvaart als een prachtig zandkasteel op het strand – de mensheid heeft niet de luxe om te beslissen wanneer het tij komt.

Rex Lapis waakt al een millennium over Liyue. Maar hoe zit het met het volgende millennium? Hoe zit het met de komende tien of de komende honderd millennia? Hoe lang verwachten we dat deze status quo zal duren?

Het is deze onbeantwoorde vraag die Keqing ertoe aanzet om meedogenloos te werken en ijverig te blijven.

Vanuit het perspectief van de meeste mensen heeft het geen zin om zich zo op te werken. Maar Keqing kan niet werkeloos toekijken en dit verborgen gevaar negeren.

De mensen van Liyue hebben er nooit over nagedacht om op hun eigen voorwaarden door de toekomst te navigeren. Maar iemand moet op de frontlinie van het tijdperk lopen en met zijn eigen handen een nieuw pad inslaan.

Vanuit het perspectief van de meeste mensen heeft het geen zin om zich zo op te werken. Maar Keqing kan niet werkeloos toekijken en dit verborgen gevaar negeren.