Genshin Impact komt ook naar Nintendo Switch

Genshin Impact komt ook naar Nintendo Switch

Ontwikkelaar miHoYo heeft zijn open-wereld RPG Genshin Impact vertraagd omdat het net heeft aangekondigd dat het de game naar de Nintendo Switch zal brengen.

Het komt nu op PlayStation 4, pc, iOS en Android, evenals op de Nintendo Switch. Een releasedatum moet nog worden aangekondigd door de ontwikkelaar.

video

Over Genshin Impact

Genshin Impact, als een RPG-titel met open wereld, speelt zich af in de fantasiewereld van Teyvat, die een vrij – verkenbare wereld, meerdere personages, een diepgaand elementair combo – gebaseerd vechtsysteem en een boeiend verhaal biedt.

Een mysterieus figuur dat ‘The Traveller’ wordt genoemd. Spelers gaan op zoek naar hun verloren gewaande broer om hun eigen mysterie samen te stellen, terwijl ze Teyvat’s talloze geheimen onthullen.

Samen met een levendige metgezel, Paimon genaamd, zullen spelers het land verkennen vol met gevarieerde landschappen, cultureel verschillende dorpen en verraderlijke kerkers. Door de kracht van de zeven elementen te beheersen met een aangepaste groep van maximaal vier personages, overwinnen spelers genadeloze vijanden en duivelse puzzels.

Genshin Impact heeft eerder de beschikbaarheid voor PlayStation 4, pc en mobiele platforms vergrendeld en nu is Nintendo Switch in de toekomst toegevoegd aan het schema voor het vrijgeven van deze titel in de toekomst, zullen regio’s en schema’s worden aangekondigd in toekomstige updates.