Genshin Impact – Laatste gesloten beta trailer

Genshin Impact – Laatste gesloten beta trailer

PlayStation Japan heeft een laatste gesloten bètatrailer gedeeld voor Genshin Impact in Japan

video

Over Genshin Impact

Teyvat is een wereld gezegend door de 7 Elementaire Archons. Hoewel de rampspoed die de wereld heeft geleden is verdwenen en de landen langzaam zijn genezen, moet de vrede in Mondstadt, de stad van de wind, nog worden hersteld. De dominante Fatui onderdrukken de omringende stadstaten, onder het mom van bescherming, terwijl een eeuwenoude duisternis op zoek is naar een kans op wraak …

Je bent aangekomen in Teyvat – een fantasiewereld waar de zeven elementen stromen en samenkomen.

In het verre verleden gaven de Archons stervelingen unieke elementaire vermogens. Met behulp van zulke krachten vormden de mensen een rijk thuisland uit de wildernis. Maar 500 jaar geleden zette de ineenstorting van een oude beschaving het universum op zijn kop … Hoewel de rampspoed die de wereld heeft geleden is verdwenen, moet de vrede nog worden hersteld.

Jij, als hoofdpersoon, bent een reiziger die is afgedreven van een andere wereld die in dit land is ontwaakt. Je zult deze wondere wereld vrij verkennen, onderweg vrienden maken en op zoek gaan naar “The Seven” – Archons van de zeven elementen. Elk stukje van je avontuur zal iets wonderbaarlijks opgraven en uiteindelijk zullen de verlorenen worden gevonden.

Laten we hopen dat de Nintendo Switch-versie er zo uit zal zien … toch?