Genshin Impact – Mona Nieuwe trailer en details

Genshin Impact – Mona Nieuwe trailer en details

miHoYo heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het onlangs aangekondigde personage Mona van Genshin Impact.

Daarnaast hebben we ook haar uitgebreide personageprofiel – dat Mona beschrijft als een impopulaire astroloog zonder tact bij het vergaren van de fortuinen van mensen …

video

Over Mona

Mona (ingesproken door Konomi Kohara)

De essays van astroloog Mona Megistus zijn echt fascinerend. Niet dat ik het echt snap, maar het is toch super interessant. ” – Ziwei, een oude lezer van The Steambird.

Raadselachtige astroloog

Visie: Hydro

Sterrenbeeld: Astrolabos

Mona is uniek onder astrologen – anderen spreken misschien met veel uiterlijk vertoon voor geld, maar Mona heeft dat nooit gedaan. Ze kleedt haar woorden ook niet aan en maakt er ook geen blad van, zelfs niet als haar resultaten onaangenaam zijn om te horen: “Je levert niets op, zelfs niet als je lid wordt van de Avonturiersgilde.” “Bij hem heb je geen kans. In feite zal hij u spoedig verlaten ”- dat is de aard van haar replieken.

Haar botte karakter heeft ertoe geleid dat het aantal mensen dat hun fortuin kwam laten vertellen, kelderde. Maar Mona is niet iemand die klaagt, want dat geeft haar alleen meer tijd voor haar persoonlijk onderzoek.

Maar als je het hebt over onderzoek, dan heb je het ook over de noodzaak om teksten en onderzoeksapparatuur aan te schaffen. Mona’s enige inkomen komt van haar bijdragen aan de kolom ‘All Things Astrological’ van The Steambird. Elk salaris wordt eerst besteed aan haar onderzoek. Boeken van Liyue, een astrolabium uit Sumeru … aan al deze boeken hangt een behoorlijk prijskaartje, en tegen de tijd dat Mona bij zinnen komt, is er nog maar genoeg van haar inkomen over om elke maand rond te schrapen.

“Het doet er niet toe. Astrologen moeten zich ontdoen van materiële verlangens. Alleen door zich te ontdoen van rommel, kan men de ware wereld om hen heen zien. ” Dat zegt Mona, terwijl ze de hele tijd hard hoest om het geluid van haar grommende maag te bedekken.

Ook vandaag is het weer een dag waarop Mona zich zorgen maakt over Mora.