Genshin Impact – Muziek Trailer

Genshin Impact – Muziek Trailer

miHoYo heeft een muziektrailer voor Genshin Impact gepubliceerd, zodat we de muziek achter de game kunnen ervaren.

video

Muzikanten en medewerkers van HOYO-MiX en het London Philharmonic Orchestra bespreken het creëren en begrijpen van de muziek voor Genshin Impact.

Over Genshin Impact

Genshin Impact is een open-wereld actie-RPG. In de wereld van Teyvat – waar overtuigingen in “The Seven” samenkomen – wachten epische avonturen op onverschrokken reizigers!

Eeuwen geleden schonken de oudere elementaire goden de mensheid beschaving, maar de wereld versplinterde snel toen corruptie en hebzucht ongecontroleerd groeiden. De goden keken vanuit hun verblijfplaats in Celestia en selecteerden de waardigen om naast hen te zitten en de balans te bewaren die de wereld in één stuk bijeenhoudt.

De wereld is onderverdeeld in cultureel unieke omgevingen en thema’s. Duik in de ruïnes van een vernietigd rijk dat te ver ging in verboden technologieën, schaal enorme gotische torens van middeleeuwse forten, proef heerlijke thee van jadepaviljoens, spar met kenshis in Sakura-bossen en laat je fantasie de vrije loop in dit definitieve universum. Het epische achtergrondverhaal en de overlevering zullen je dorst naar meer kennis over dit magische universum verrijken …

Het is de bedoeling dat de game ergens in 2020 wordt uitgebracht, waarschijnlijk tegen het latere einde (3e of 4e kwartaal)

Ad