Genshin Impact – Noelle Personage Profiel

Genshin Impact – Noelle Personage Profiel

miHoYo heeft een nieuw profiel gedeeld voor personage Noelle, een meid die op het hoofdkantoor van de ridder werkt. Zoals de meeste jongeren van Mondstadt, heeft Noelle er altijd naar verlangd om een ​​ridder van Favonius te worden toen ze opgroeide.

Over Noelle

Noelle (ingesproken door ???)

“Jean’s baan is absoluut de meest stressvolle. Maar Noelle is veruit de drukste. ” – Kaeya, die in tegenstelling tot zowel Jean als Noelle nogal de vrijetijdsman lijkt.

Chivalric Blossom
Meid van Favonius
Visie: Geo
Constellatie: Parma Cordis

Veel mensen in Mondstadt denken dat Noelle iets magisch heeft: ze lijkt het vermogen te hebben om overal tegelijk te zijn en om absoluut alles te doen waar ze naar op zoek is.

Of het nu gaat om een ​​ridder van Favonius-diner, een banket voor een wijnmakerij of gewoon een gewone barbecue, Noelle is een wervelwind van behulpzaamheid die bij het eerste teken van een probleem door je deur zal barsten en het voor je wegjaagt. 

Het is geen wonder dat mensen haar de ‘Wondermaid’ noemden.

Maar vraag Noelle en ze zal je vertellen dat er niets wonderbaarlijks is aan de manier waarop ze werkt, laat staan ​​magisch. Ze is gewoon trots op haar werk en streeft voortdurend naar perfectie.

“Niets meer, niets minder. Precies zoals het zou moeten zijn, en niet zoals het niet zou moeten zijn. ”

Ad