Genshin Impact Opening

Genshin Impact Opening

MiHoyo heeft de openingsfilm voor Genshin Impact gedeeld. Genshin Impact wordt later dit jaar gelanceerd voor Nintendo Switch.

video

Over Genshin Impact

In de wereld van Teyvat – waar de zeven elementen (Cryo, Dendro, Pyro, Hydro, Anemo, Electro en Geo) stromen en samenkomen – kan iedereen een van de Archons (Goden) worden.

Je bent een reiziger die is afgedreven van een andere wereld die is ontwaakt in een nieuw land. Je zult deze wondere wereld vrij verkennen, onderweg vrienden maken en zoeken naar “The Seven” – Archons van de zeven elementen. Elk stukje van je avontuur zal iets wonderbaarlijks opgraven en uiteindelijk zal het verlorene worden gevonden.

De aanwijzer van het lot zal blijven draaien en de verlorenen zullen uiteindelijk worden gevonden.

Degenen die conserveren gaan verloren, terwijl degenen die creëren nog moeten komen. De mensheid klaagt altijd over haar eigen zwakheid, ondanks de onvoorspelbaarheid van het lot … Bij de meest onstuimige wending van het leven zullen Archons echter een barmhartige blik werpen op de stervelingen die wanhopig verlangen.

Wanneer de verlorenen uiteindelijk worden gevonden in wervelend stof, wanneer elke puzzel van deze wereld eindelijk wordt ontrafeld voor het visioen – waar ga je heen, reiziger?

Meerdere tekens

Genshin Impact is een open-wereld actie-RPG ontwikkeld door miHoYo. Alles begint in een fantasieland genaamd Teyvat, waar de uitverkorenen Visions van de Archons hebben gekregen en de kracht van de zeven elementen kunnen gebruiken. Jij, een mysterieuze reiziger, staat op het punt epische avonturen aan te gaan in deze vrije wereld, waar geweldige vrienden met verschillende vaardigheden je zullen vergezellen. Ze zullen je helpen intimiderende vijanden te bestrijden, je verloren verwanten te vinden en alle mysteries van de wereld van Genshin Impact te ontrafelen.

Ad