Genshin Impact – Originele soundtrack Symphony Preview

Genshin Impact – Originele soundtrack Symphony Preview

MiHoYo heeft een nieuwe video uitgebracht waarin een video wordt getoond die deel uitmaakt van de originele soundtrack van Genshin Impact.

In de video zien we muzikanten die muziek spelen van Genshin Impact.

video

Genshin Impact-muziek gecomponeerd door Yu-Peng Chen van het HOYO-MiX-team. Bekijk de opname van geselecteerde muziek voor de regio Liyue.

Het Shanghai Symphony Orchestra en speciale gast-folkmuzikanten komen samen in de Shanghai Symphony Orchestra Hall om de soundtrack voor de Liyue-regio in Genshin Impact op te nemen en de unieke betoverende klanken van een oosterse fantasie tot leven te brengen.

Over Genshin Impact

Jij en je broer of zus zijn vanuit een andere wereld naar Teyvat gereisd. Bij aankomst gescheiden en nu hier gestrand, ga je op zoek naar antwoorden van “The Seven” – de goden van elk element.

Onderweg verken je vrijelijk deze wonderlijke wereld, bundel je je krachten met een breed scala aan personages en ontrafel je de talloze mysteries die Teyvat bezit.

Maar als je hoort van een eeuwenoude dreiging waarmee deze wereld nu opnieuw wordt geconfronteerd – zul jij, een Outlander, degene zijn die de vlammen ophoudt?

Belangrijkste kenmerken

Massieve Open World

Ren, klim, zwem en glij door een prachtige open wereld die helemaal van jou is, vol adembenemende landschappen om te aanschouwen, intrigerende uitdagingen om te overwinnen en diverse culturen om jezelf onder te dompelen.

Elementair gevechtssysteem

Gebruik de elementen om elementaire reacties te ontketenen en epische schade aan te richten. Vergeet hack en slash – Genshin Impact brengt een nieuw tijdperk van gevechten dat zowel hersens als kracht vereist.

Boeiende verhaallijn en personages

Met een overvloed aan unieke personages die je vergezellen op je reis, is er altijd een ander verhaal te vertellen. Wat heeft deze nieuwe wereld voor jou in petto?

Coöpmodus

Werk samen met vrienden om nog meer elementaire actie op gang te brengen en ga samen uitdagende domeinen aan om rijke beloningen te oogsten.

Rustgevende soundtrack

Laat de prachtige geluiden van Teyvat je naar binnen trekken terwijl je ontspant in de kalmerende, uitgestrekte wereld om je heen.

Ad