Genshin Impact OST Le Vent Et les Enfants Des étoiles Trailer

Genshin Impact OST Le Vent Et les Enfants Des étoiles Trailer

MiHoYo heeft een nieuwe trailer gepubliceerd met een originele soundtrack van Genshin Impact. Bekijk de Le Vent et les Enfants des étoiles

video
play-rounded-fill

Over Genshin Impact

Genshin Impact is een open-wereld actie-RPG. In de wereld van Teyvat – waar overtuigingen in “The Seven” samenkomen – wachten epische avonturen op onverschrokken reizigers!

De game bevat een open wereldkaart, die de speler kan verkennen door te wandelen, klimmen, zwemmen en glijden indien nodig. Veel objecten en plaatsen van betekenis zijn verspreid over de kaart. Spelers kunnen maximaal vier van hun personages tegelijk besturen. Door speurtochten te voltooien om het verhaal verder te brengen, kan de speler in totaal 30 speelbare personages ontgrendelen. Genshin Impact is ook een videospel voor meerdere spelers.

Elk personage heeft twee unieke vechtvaardigheden: een normale en een speciale vaardigheid. De normale vaardigheid kan op elk moment worden gebruikt, behalve de afkoelperiode onmiddellijk na gebruik, terwijl de speciale vaardigheid energiekosten met zich meebrengt, waarbij de gebruiker eerst voldoende elementaire energie moet verzamelen.

Personages hebben controle over een van de zeven natuurlijke elementen: Cryo, Dendro, Pyro, Hydro, Anemo, Electro en Geo.

Koken is een ander belangrijk aspect van de gameplay van Genshin Impact. Spelers verzamelen veel middelen tijdens hun avontuur, waarvan sommige via koken in gerechten kunnen worden veranderd. Sommige gerechten herstellen de gezondheid van personages, terwijl andere de aanvals- of verdedigingsvaardigheden versterken.

Het is de bedoeling dat de game ergens in 2020 wordt uitgebracht, waarschijnlijk tegen het latere einde (3e of 4e kwartaal)

Ad