Genshin Impact – Personage Profiel – Xiangling

Genshin Impact – Personage Profiel – Xiangling

miHoYo heeft een nieuw profiel gedeeld voor personage Bennett, een ongelukkige jongeman uit Mondstadt.

Het personage zal voornamelijk bogen op vuuraanvallen met zijn blote vuisten – zoals het past bij zijn roekeloze karakter.

Xiangling (ingesproken door Ari Ozawa)

  • Exquise delicatesse
  • Chef de Cuisine
  • Visie: Pyro
  • Constellatie: pollepel

Liyue is de thuisbasis van twee rivaliserende culinaire tradities, die handig de stijlen “Li” en “Yue” worden genoemd. Foodies in Liyue zijn fervente voorstanders van de ene of de andere stijl en zijn al lang verwikkeld in een bittere strijd om de superioriteit van hun stijl te bewijzen.

In deze oorlog die wordt gevoerd door culinaire snobs, is uiterlijk vertoon alles, wordt smaak vergeten en is niets een kwestie van smaak. Tot grote ontsteltenis van Liyue’s chef-koks, eet het Li vs. Yue-debat alle zeldzame kookingrediënten van de regio op in het streven naar steeds pretentieuzere gerechten.

Xiangling werd geboren in een familie van restaurateurs en erfde haar deel van deze consternatie. Maar ze koos er ook voor om het Wanmin Restaurant te erven en een van de weinigen te zijn die zich terugtrok tegen de status quo.

“Goed eten is goed eten, punt!” Xiangling’s mantra is een tegengif voor snobisme terwijl ze haar fantasierijke en onconventionele gerechten maakt.

Van een snufje mistbloem en een druppel slijmcondensaat tot een handvol niet-geïdentificeerde vliegende insecten en zelfs hilichurls ‘houten knuppels, Xiangling staat erom bekend enigszins avontuurlijk te zijn met haar keuze aan kookingrediënten.

Natuurlijk leidt haar unieke aanpak tot af en toe een desastreus gerecht. Maar Xiangling geeft nooit op, vanwege wat haar vader altijd tegen haar heeft gezegd: ‘Er zijn veel geheimen aan koken; de belangrijkste is passie. ”