Genshin Impact’s Qiqi, Keqing, en Mona

Genshin Impact’s Qiqi, Keqing, en Mona

miHoYo heeft de officiële website voor Genshin Impact bijgewerkt met de beschrijving voor Liyue Harbour-personages Qiqi en Keqing, en Mondstadt-personage Mona.

Qiqi (ingesproken door Yukari Tamura)

“Ik ben Qiqi. Ik ben een zombie. En ik vergat wat er daarna komt. ”

Een leerling en kruidenverzamelaar bij Bubu Pharmacy.

“Gezegend” door de adepti met een lichaam dat niet kan sterven, kan deze kleine zombie niets doen zonder zichzelf eerst de opdracht te geven het te doen.

Qiqi’s geheugen is als een zeef. Noodzaak heeft ze altijd een notitieboekje bij zich waarin ze belangrijke dingen opschrijft die ze later zeker zal vergeten.

Maar op haar slechtste dagen vergeet ze zelfs naar haar notitieboekje te kijken …

Keqing (ingesproken door Eri Kitamura)

“Hmph. Laten we hier eerlijk zijn, weet Rex Lapis echt alles? “

De Yuheng van de Liyue Qixing. Keqing heeft veel te zeggen over Rex Lapis ‘eenzijdige benadering van beleidsvorming in Liyue – maar in werkelijkheid bewonderen goden sceptici zoals zij heel veel.

Ze is er vast van overtuigd dat de toekomst van de mensheid door mensen zelf bepaald moet worden, en dat ze het zelfs beter kunnen doen dan de archonten en adepti voor hen hebben gedaan. Om dit te bewijzen, werkt ze harder dan wie dan ook.

Mona (ingesproken door Konomi Kohara)

“Het lot wordt zo genoemd, want het kan niet worden veranderd, noch kan het worden teruggedraaid. Het kan alleen maar worden geaccepteerd. ”

Een mysterieuze jonge astroloog die zichzelf verkondigt als ‘astroloog Mona Megistus’, en die de vaardigheden bezit die bij de titel passen. Erudiet, maar trots.

Hoewel ze vaak vastzit voor geld en een spaarzaam leven leidt, is ze vastbesloten om astrologie nooit voor winst te gebruiken … Het is juist deze resolutie die haar voortdurend zorgen maakt over geld.