Gentle & La Brava nu beschikbaar in My Hero One’s Justice 2

Gentle & La Brava nu beschikbaar in My Hero One’s Justice 2

Bandai Namco heeft onlangs aangekondigd dat er twee nieuwe personages te koop zijn als betaalde downloadbare content in My Hero One’s Justice 2 voor Nintendo Switch.

De twee nieuwe personages die je te pakken kunt krijgen, zijn Gentle en La Brava. Het bedrijf kondigde ook aan dat er vanaf deze zomer nog vijf nieuwe personages op komst zijn, als onderdeel van de nieuw aangekondigde Season Pass 2. The My Hero One’s Justice 2: Season Pass 2 zal ergens in de zomer beschikbaar komen.

video
play-rounded-fill

Het Villainous Duo, Gentle and La Brava, is er!

Het gemene duo, dat als één personage zal fungeren, is de vijfde en laatste toevoeging aan de eerste Season Pass van de game, die ook de eerder uitgebrachte Tetsutetsu, Itsuka Kendo, Mei Hatsume en Hawks bevat. Spelers kunnen de personages afzonderlijk ontgrendelen en kopen, of direct de eerste vier ontgrendelen en direct toegang krijgen tot Gentle & La Brava bij release door de Season Pass te kopen voor $ 19,99.

Een tweede MY HERO ONE’S JUSTICE 2-seizoenspas is onderweg! Het zal vanaf de zomer van 2021 nog meer favoriete helden en schurken naar het slagveld brengen.

Ad