Georifters – Eerste gratis contentupdate beschikbaar

Georifters – Eerste gratis contentupdate beschikbaar

Leoful en Busy Toaster Games hebben de eerste gratis update uitgebracht voor het puzzelplatformavontuur Georifters op Nintendo Switch.

De update voegt nieuwe kostuums toe, een Time Challenge-modus, de Power Punch-mogelijkheid en taalondersteuning voor zes talen.

NIEUWE OUTFITS !!

Aangezien de Georifter-helden grote fans zijn van horrorfilms en het is vrijdag de 13e, hebben ze zich verkleed in een geheel nieuwe kostuumset met spookachtig thema! Elk vreselijk heerlijk kostuum is echt uniek in zijn soort. Chief is misschien een te idioot om eng te zijn, maar zijn nachtmerrie-clownkostuum zal je zeker van streek maken. Het is ronduit ontstellend!

En Dr. Schnoz kwam zelfs in de stemming door zijn hoofd in een jack-o-lantern te steken. Of zijn hoofd vervangen door een jack-o-lantern? Niemand weet zeker welke – spookachtige dingen!

Elke Georifter is in de sfeer van het seizoen gekomen en heeft precies het juiste kostuum gevonden om een ​​rilling over je rug te bezorgen. Dus kom eens kijken naar deze fantastisch angstaanjagende kostuums!

– TIME OUT!

Er is een nieuwe spelmodus toegevoegd, genaamd Time Challenge, waarin je je vaardigheden kunt testen terwijl je tegen de klok vecht om elke fase zo snel mogelijk te voltooien. Onthoud: de tijd wacht op niemand.

En meer

 • Nu we het toch over … Tijd om in te slaan met de gloednieuwe Power Punch-mogelijkheid. Maak je klaar om dingen naar een hoger niveau te tillen als het gaat om het slaan van blokken, het slaan van monsters, het slaan van elkaar, enz. Met de gewone Punch die een extra dosis Power krijgt. Nu kun je je gewone stoten opladen om een ​​verwoestende Power Punch vrij te geven. Het slaat harder, duwt dingen verder en veroorzaakt meer schade en chaos dan de gewone stoot.
 • Maar met grote kracht komt een grote verantwoordelijkheid. Specifiek twee stroomladingen de moeite waard! Maak kennis met de nieuwe techniek tijdens het nieuwe Power Punch Tutorial Level, dus stoot verantwoord en heb plezier!
 • Wat is er nieuw bij jou? Er is een ‘Wat is er nieuw’-prikbordsysteem gemaakt, zodat spelers alle belangrijke updates die hebben plaatsgevonden op één plek kunnen zien.
 • Er zijn zes nieuwe talen toegevoegd om Georifters wat extra internationale smaak te geven: こ ん に ち は Japan, Ciao Italië, Bonjour Frankrijk, Hallo Duitsland, Hola Spanje en Ola Brazilië, welkom in de manische terreinbuigende wereld van Georifters!

Over Georifters

Steel de grond recht onder je vijanden vandaan! of jezelf!

In Georifters kun je muren draaien, tunnels draaien, beestjes verpletteren, tegen de grond vechten of ermee! Het kan je gereedschap zijn of een wapen dat je gebruikt om anderen te verpletteren in een reeks van snelle grondverlammende arena’s.

Kies uit verschillende helden

Kleed ze aan (of juist niet) en combineer outfits om er fantastisch uit te zien op weg naar de overwinning.

Duel het uit in verschillende opwindende multiplayer-modi

Maximaal vier vrienden of vreemden kunnen pronken met hun vaardigheden terwijl ze op volle snelheid het tegen elkaar opnemen, strijden voor de overwinning, voor eer – en natuurlijk om op te scheppen.

Meer denker dan een vechter?

Geen zorgen! Probeer wat nauwkeurige grondmanipulatie in coöp, tegen een vriend, tegen een vijand of een vriend die je vijand is, of als je geen vrienden of vijanden hebt (goed voor jou!), Kun je eenzame wolf in de verhaalmodus.

Baan je een weg door 6 fantastische werelden

30+ niveaus, 300+ stadia, elk gebaseerd op een uniek thema.

Kenmerken

 • Uniek grondmanipulatiesysteem stelt je in staat de wereld op vele manieren om je vijanden of jezelf heen te bewegen!
 • Gebruik je grondmanipulatievaardigheden om verborgen voorwerpen en power-ups te ontdekken en op te graven!
 • Ontgrendel helden, werelden, wapens, upgrades en meer
 • Upgrade de unieke vaardigheden van je gekozen kampioenen zodat ze passen bij je speelstijl
 • Meer dan 50 verschillende kostuumcombinaties, kies hoe fantastisch je eruitziet terwijl je je vijanden verplettert
 • Grijp maximaal vier vrienden om met of tegen elkaar samen te werken voor snelle grondmanipulatiegevechten
 • Meer een denker dan een vechter? Maak je geen zorgen! Grijp een vriend voor wat nauwkeurige grondmanipulatie in Co-op. Of singleplayer als je alles liever zelf doet.
 • 6 unieke bubbelwerelden, elk geïnspireerd door een van de menselijke zintuigen.
 • 7 unieke helden met elk hun eigen speciale manier om de grond te manipuleren
 • Verken 6 fantastische werelden met meer dan 30 levels en 300 levels

Georifters is nu beschikbaar voor Nintendo Switch.

Ad