Georifters komt 2019, gameplay + details

Georifters komt 2019, gameplay + details

Georifters is een game ontwikkeld en uitgegeven door de Taiwanese studio Busy Toaster.

De game, ontwikkeld met Unreal Engine 4, is momenteel gepland voor Nintendo Switch in 2019, en zal eerst op de Taipei Game Show aan het publiek worden getoond.

video
play-rounded-fill

Over Georifters

In Georifters kunnen spelers de grond op verschillende manieren wijzigen om “vooruitgang te maken en met elkaar te strijden”.

Georifters volgt de helden van vijf verschillende bubbelwerelden die het zeldzame vermogen hebben om te duwen, draaien, draaien en draai de grond. Op een dag worden hun levens per ongeluk verbonden door een vreemde portal die verscheen tussen hun werelden, duwen ze om uit hun bubbels te stappen als ze worden geconfronteerd met uitdagingen en gevechten concurrenten.

De avontuurmodus is beschikbaar voor solospelers en paden een ontdekkingsreis terwijl de personages reizen door de fantastische naburige bubbelwerelden. Battle Race is een levendige competitie-modus waar tot 4 spelers kunnen pronken met hun vaardigheden terwijl ze op volle kracht het tegen elkaar opnemen, vechten voor kristallen – en opscheppen.

Geschiedenis

Georifters is een verschuivende actieplatformer ontwikkeld en uitgegeven door Busy Toaster. Met een Nintendo Wissel lanceerdatum gepland voor 2019, de titel zal voor het eerst worden gezien door het publiek tijdens Taipei Spelshow tussen 25 en 28 januari 2019. Tijdens de show kunnen bezoekers de demo uit de eerste hand ervaren en de twee beschikbare spelmodi uitproberen: Adventure en Battle Race.

Kenmerken

  • Unieke monteur waarmee spelers de grond kunnen aanpassen om vooruit te komen en met elkaar kunnen strijden.
  • Elk personage kan de grond op een andere manier wijzigen.
  • Tekens hebben tientallen kostuums met een exclusief thema.
  • Karakteristieken van het personage kunnen worden verbeterd door verzamelstickers.
  • Bubblewerelden zijn verdeeld over honderden verschillende stadia.
Ad