Georifters lanceert Zomer 2020, fysieke editie onthuld

Georifters lanceert Zomer 2020, fysieke editie onthuld

Uitgever Leoful en ontwikkelaar Busy Toaster Games werken samen om een ​​fysieke versie van het puzzelplatformspel voor Nintendo Switch in Azië te publiceren. Exclusief voor deze fysieke print van deze game zijn Pro Gamer-skinonderdelen voor het personage Candy (zie hieronder) – die elders niet verkrijgbaar zijn!

De game wordt naar verwachting ergens in de zomer van 2020 gelanceerd, met pre-orders voor de fysieke versie die in juli 2020 wordt geopend.

video
play-rounded-fill

Uitgeverij van videogames Leoful en het indie-team van Taipei, Busy Toaster Games, zijn verheugd de eerste details aan te kondigen voor hun platform dat avontuurlijke Georifters manipuleert, voor de Nintendo Switch.

Inhoudsopgave (TOC)

Over Georifters

Bij de meeste platformgames draait, springt en navigeert de speler over de platforms of onder obstakels; Georifters geven de speler echter de mogelijkheid om de platforms in een platformgame te manipuleren! Duw muren, draai de grond om, stoot portalen, draai platforms om je heen of je vrienden, en dat zijn slechts enkele van de creatieve manieren waarop je kunt communiceren met deze unieke en vreemde wereld. Speel als een van de zeven helden, elk met hun eigen speciale manier om de grond te manipuleren.

Georifters heeft een uitgebreide verhaalmodus met meer dan 6 fantastische werelden waar jij en een vriend mee kunnen samenwerken en die je kunt voltooien in couch co-op. Je kunt ook de “Battle Arena” betreden, een competitieve modus op de bank, waar maximaal 4 spelers op hetzelfde systeem elkaar kunnen uitdagen in verschillende niveaus en gevechtsinstellingen. Ontgrendel helden, mix-and-match skin-onderdelen, wapens en upgrades terwijl je door de meer dan 300 levels reist die de game te bieden heeft.

Georifters is gepland voor de Nintendo Switch in de zomer van 2020. Een fysieke editie van Georifters, met bonus Pro Gamer-skinonderdelen voor speelbare held Candy, is vanaf juli 2020 beschikbaar voor pre-order bij retailers in Azië. game zal ook digitaal worden gepubliceerd door Leoful in de Nintendo eShop in de Hong Kong-regio. Georifters is speelbaar in het Engels, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees. Een aankondiging met betrekking tot publicatie en vrijgave voor andere gebieden zal op een later tijdstip worden gedaan.

Deze unieke grondbuigplatformer vraagt ​​spelers om ruimtelijk 3D-redeneren te gebruiken om door 2D-situaties te navigeren; waarom over hiaten springen als je je vaardigheid kunt gebruiken om ze te dichten? Een muur van pieken op je pad? Geen probleem, draai ze uit de weg. Vervelende vijand die je naar beneden haalt? Verpletter ze met de grond waarop ze staan! Duw, draai, draai of draai het terrein om uitdagingen te overwinnen en concurrenten te verslaan in honderden fasen in singleplayer-, coöp- of multiplayer-modi. Ontgrendel nieuwe vaardigheden, kostuums, helden en nog veel meer in deze unieke, baanbrekende 3D-platformgame.

Elke held in Georifters leeft letterlijk in hun eigen bubbelwereld, maar op een dag verschijnen er vreemde scheuren in elk van de werelden, gevolgd door vreemde wezens die grote schade aanrichten en de lucht stelen die je inademt! Je moet Candy helpen om uit haar bubbelwereld te stappen en een baanbrekend avontuur te beginnen dat de verschillende werelden overspant, onderweg andere helden ontmoet en hen overtuigt om hun geïsoleerde werelden te verlaten, elkaars verschillen te accepteren en te begrijpen en met je mee te gaan op je samen reizen om te vechten voor een groter goed.

Kenmerken

  • Met het unieke grondmanipulatiesysteem kun je de wereld op veel manieren rond je vijanden of jezelf bewegen!
  • Gebruik je grondmanipulatievaardigheden om verborgen items en power-ups te ontdekken en op te graven!
  • Ontgrendel helden, werelden, wapens, upgrades en meer.
  • Upgrade de unieke vaardigheden van de door jou gekozen kampioenen zodat ze bij je speelstijl passen met behulp van het speciale systeem voor kaarten en stickers.
  • Meer dan 50 verschillende kostuumcombinaties: kies hoe fantastisch je eruitziet terwijl je je vijanden verplettert.
  • Verzamel maximaal vier vrienden om met of tegen elkaar samen te werken voor snelle grondmanipulatiegevechten.
  • Meer een denker dan een jager? Maak je geen zorgen! Grijp een vriend voor wat precieze grondmanipulatie in coop, of single player als je liever alles zelf doet.
  • 6 unieke bubbelwerelden, elk geïnspireerd door een van de menselijke zintuigen.
  • 7 unieke helden, elk met hun eigen speciale manier om de grond te manipuleren.
  • Verken 6 fantastische werelden die uit meer dan 30 levels met meer dan 300 levels bestaan.
Ad