Georifters – Meet Lex Trailer

Georifters – Meet Lex Trailer

Bekijk de diverse reeks lastige personages van Georifters eens nader! Leoful heeft een nieuwe trailer uitgebracht met Lex – die de mogelijkheid heeft om segmenten van het level te laten vallen en haar nietsvermoedende tegenstanders de kop in te drukken!

video

Maak kennis met Lex

Ze is een artiest. Je zou het niet begrijpen. Haar spuitpakket is haar penseel en Paintville, haar thuisbasis Bubble World, is haar canvas. We weten dat ze graag schildert en niet veel anders. Helaas is dat bijna alles wat er over haar bekend is omdat haar geboorteakte en officiële papieren documenten op mysterieuze wijze zijn bedekt met roze-groene verf.

Paintrovert

Lex is niet introvert en ook niet extravert, ze is een paintrovert. Ze houdt echt van schilderen. Maar je kunt meer leren over haar levenslange toewijding om te schilderen in haar aankomende autobiografie: 50 Pigments of Pink. Velen kennen haar echter omdat ze relaxed, slim, rebels is en ook de enige persoon is met een 5-jarig tijdschriftabonnement op “New Paints Monthly”. Lex is ook tweemaal genomineerd voor Paintville’s “Hardiest and Paintiest Person” -prijs.

Wat ook bekend is over Lex is dat het gigantische spuitpakket dat ze bij zich draagt ​​in staat is om een ​​krachtige explosie van multichromatische verf te produceren die zijn eigen spiraalvormige kleurenwerveling creëert die alles met geweld naar beneden duwt.

Laten we zeggen dat je niet voor Lex wilt staan ​​als dit gebeurt. Met deze kracht kan ze een groot aantal spectaculaire dingen doen: obstakels vernietigen, platforms creëren en iedereen verpletteren die ze dat jaar niet op haar kerstkaartlijst wil hebben.

Ad