Georifters – Multiplayer Trailer

Georifters – Multiplayer Trailer

Leoful heeft een nieuwe multiplayer-trailer gedeeld voor de aankomende Georifters – die op 18 september 2020 wereldwijd wordt gelanceerd voor Nintendo Switch.

In het bijzonder geeft de video ons een nadere blik op een aantal coöperatieve gameplay waarin spelers samenwerken om levels te voltooien, samen met de chaos van de versus-modus!

video

De in Taipei gevestigde indie-ontwikkelaar Busy Toaster Games en uitgever van videogames Leoful hebben vandaag een opwindende nieuwe multiplayer-trailer uitgebracht die een aantal van de manische terreinverleggende shenanigans laat zien waarvan je kunt genieten met maximaal vier vrienden. Georifters is vanaf 18 september beschikbaar voor Nintendo Switch via eShop in Noord-Amerika, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Hong Kong.

Over Georifters

Georifters is een platformmanipulerend avonturenspel waarin spelers het terrein moeten duwen, omdraaien, draaien of draaien om uitdagingen te overwinnen en het opnemen tegen concurrenten in honderden levels in singleplayer-, coöp- of multiplayer-modi. Verzamel maximaal vier vrienden om met of tegen elkaar samen te werken in snelle grondmanipulatiegevechten.

In de verhaalmodus van de Georifters speel je als Candy terwijl ze door de zes bubbelwerelden navigeert (elk geïnspireerd door een van de menselijke zintuigen) die momenteel allemaal destabiliserend zijn vanwege een bedreiging voor elk van hun bestaan. Candy moet platforms tactisch manipuleren om de verwoestende wezens die zijn losgelaten te verslaan.

Deze zes fantastische werelden bestaan ​​uit meer dan 30 levels met meer dan 300 levels, met onderweg zeven verschillende helden om te ontdekken, elk met hun eigen speciale manier om het terrein te manipuleren. Gebruik deze vaardigheden om verborgen items op te sporen, power-ups vrij te spelen om de unieke vaardigheden van je kampioenen te upgraden en hun uiterlijk aan te passen met meer dan 50 verschillende kostuumcombinaties om uit te kiezen.

Fysieke editie

De fysieke editie van Georifters, die exclusieve Pro Gamer Candy-skin-onderdelen op de Game Card bevat, wordt voor het eerst gelanceerd in Hong Kong en Taiwan op 18 september 2020, gevolgd door Zuidoost-Azië op 2 oktober 2020.

De digitale versie zal op 18 september 2020 beschikbaar zijn in de Nintendo eShop in Noord-Amerika, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Hong Kong voor USD 29,99 / GBP 27,50 / EUR 31,90.