Georifters – Summer’s Over Content Update

Georifters – Summer’s Over Content Update

Leoful en Busy Toaster Games hebben de gratis ‘Summer’s Over’-contentupdate uitgebracht voor het puzzelplatformavontuur op Nintendo Switch.

De update voegt nog meer gekke nieuwe kostuums, nieuwe prestaties / badges, een gloednieuwe ‘Match Arena’-spelmodus en meer toe!

Dit is geen cosplay, het zijn nieuwe kostuums!

Elk van de zeven helden van Georifters heeft een hele nieuwe set leuke en gekke winteroutfits en (veel minder geschikt voor deze tijd van het jaar) kostuums met badpakthema. Elk kostuumstuk kan worden ontgrendeld door het spel normaal te spelen en vervolgens te kopen met verdiende kristallen. En ze kunnen worden gecombineerd met originele kostuums.

En zoals je zelf kunt zien, zijn sommige van deze badpakken gewoon gekker dan raar. Dr.Schnoz is begonnen met een diepzee-exploratiehobby, terwijl Chief zijn fixatie van chocolade-ijs naar een heel nieuw niveau heeft getild. Lex heeft net zijn snorkelbrevet gehaald en is nu aan het chillen en doet zijn eigen ding. Zoals gewoonlijk. Wat dan ook. Mis deze geweldige seizoenskostuums niet!

NIEUWE PRESTATIES / BADGES

Er bestaat niet zoiets als een uitblinker. Daarom krijgt Georiters nog meer prestaties! Deze prestaties worden behaald door de nieuwe spelmodi: Match Challenge en Match Arena. Sommigen van hen zijn een uitdaging, ja, maar maak je geen zorgen, want andere zijn nog uitdagender! Maar aangezien je gevoel van trots en prestatie niet te koop is, kun je je maar beter aanpassen, gaan zitten en eraan beginnen!

Nieuwe ‘Match Arena’ gamemodus (X 12 NIEUWE niveaus)

Matches zijn de naam van het spel in de Match Arena. Hoe het werkt, is dat 2-4 spelers het tegen elkaar opnemen of team-tegen-team in twaalf nieuwe niveaus om te zien wie zoveel mogelijk wedstrijden kan maken. Overeenkomsten vinden plaats wanneer u een blok naar een Anomalie verplaatst, de vreemde vormen die het gevolg zijn van onstabiele fluctuaties in de structuur van het ruimteblok continuüm.

Tot zover goed? In feite probeer je alles te matchen voordat je tegenstanders dat kunnen. Maar als je het brutale type bent, kun je ‘unmatchen’ wat je tegenstander heeft geëvenaard. Dus je moet je hoofd erbij houden terwijl je je een weg baant, spiegelt, rolt en verplettert door een snelle match-chaos.

Nieuwe ‘Match Challenge’-spelmodus (1p ~ 2p) (X 8 NIEUWE niveaus)

Nieuwe spelmodus heet van de pers! Nogmaals, wedstrijden zijn de naam van het spel hier en het spel is voor jou alleen, of met een vriend, om de blokken naar alle anomalieën te verplaatsen. Als je dat niet doet, zullen ze uitgroeien tot een veel groter probleem, bijvoorbeeld wanneer je vergeet dat oud voedsel in de koelkast is achtergelaten.

Het is jouw taak om je vindingrijkheid en probleemoplossende vaardigheden te gebruiken om die blokken in de vreemde vormen van de Anomalieën te manoeuvreren. Maar wees gewaarschuwd, sommige van deze anomalieën zijn behoorlijk vreemd. Dus waar moet ik me aanmelden, vraagt ​​u? Stop met vragen en overtuig uzelf!