Gestalt: Steam & Cinders komt in 2020

Gestalt: Steam & Cinders komt in 2020

Metamorphosis Games heeft een nieuwe gameplay-trailer gedeeld voor Gestalt: Steam & Cinders, die in 2020 naar Nintendo Switch en andere platforms gaat.

In het spel zien spelers de controle over de energieke Aletheia, terwijl ze sinistere geheimen ontrafelt uit de mysterieuze Steampunk-stad Canaan!

video

Over Gestalt: Steam & Cinders

Gestalt: Steam & Cinder, geïnspireerd door 16- en 32-bits klassiekers, combineert strakke 2D-platforming en opwindende gevechten met een meeslepend verhaal vol twist in een verbluffend handgemaakte steampunk-wereld.

Sluit je aan bij Aletheia en een levendige cast van personages terwijl ze verwikkeld raken in een race om de geheimen te ontdekken van de enorme, door stoom aangedreven stad Kanaän, het laatste bastion van de mensheid. Ontrafel eeuwenoude samenzweringen, vecht tegen gastheren van monsterlijke automaten en dwarsboom de verdraaide plannen van de corrupte opzieners van de stad, het Comitium, terwijl je vecht voor het voortbestaan ​​van de mensheid en ontdek de duistere waarheid over de oorsprong van Steam City.

Belangrijkste kenmerken:

  • Betoverende kunst – Doorkruis een uitgestrekte en verbluffend handgemaakte steampunk-wereld, van de bloeiende stadsstraten van Irkalla tot de uitgestrekte Scrap Sea, allemaal verfraaid met spectaculaire animaties en prachtige achtergronden.
  • Nuanced Combat System – Ontketen de innerlijke kracht van Aletheia, word sterker en neem deel aan diepe en gevarieerde gevechten, waarbij je een reeks melee-combo’s en revolveraanvallen op afstand beheert in compromisloze actie.
  • Boeiend verhaal – Ontmoet een levendige cast van personages en verken de Kanaänse districten in een met elkaar verweven verhaal vol intriges vol samenzwering, NPC’s, optionele zijmissies en keuzegedreven dialoog.
  • Vergroot je vaardigheden – doe ervaring op en creëer nieuwe vaardigheden om de mysterieuze kracht van Aletheia aan te boren terwijl je nieuwe gebieden ontdekt, geheime paden doorkruist en de zwaarste vijanden van Steam City bestrijdt.
  • Vorm je lot – Neem beslissingen die het lot van Aletheia en andere personages die je tijdens je reis tegenkomt, vorm zullen geven.
Ad