GetsuFumaDen: Undying Moon aangekondigd, komt in 2022

GetsuFumaDen: Undying Moon aangekondigd, komt in 2022

In de Indie World Showcase onthulde Konami GetsuFumaDen: Undying Moon, een roguelite hack-and-slash-actiespel met een kunststijl gebaseerd op de Japanse ukiyo-e. Tijdens hun avontuur krijgen spelers te maken met angstaanjagende bazen en doorkruisen ze constant veranderende kaartlay-outs. De game komt ergens in 2022 uit.

video
play-rounded-fill

Video link; https://youtu.be/6FjlytiqFQ8 

Over GetsuFumaDen: Undying Moon

GetsuFumaDen: Undying Moon combineert intense roguelite hack-and-slash-actie met een verbluffende donkere fantasiewereld, tot leven gebracht door de slag van traditionele Japanse kunst.

Als de gekozen leider en bewaker van het land van de levenden, hanteer je het bovenaardse arsenaal en de krachten van de Getsu-clan terwijl je dieper afdaalt in de diepten van de hel om de bron van de ramp uit te roeien.

Belangrijkste kenmerken

  • Opvallende, door Ukiyo-e geïnspireerde beelden – Geïnspireerd door de Japanse ukiyo-e kunststijl, is de wereld van GetsuFumaDen even mooi als dodelijk. Levendige, dynamische 2D-animaties brengen de artistieke wereld tot leven.
  • Brutal, Larger than Life Boss Battles – Een gereanimeerde demonenheer, een kolossale duizendpoot en een vijfkoppige hydra zijn slechts enkele van de talloze enorme en angstaanjagende monsters en yokai die je in de weg staan. Verdedig jezelf tegen hun meedogenloze aanval en kom als overwinnaar tevoorschijn om dieper af te dalen in de diepten van de hel.
  • Dynamisch, op wapens gebaseerd gevecht – Beheers het ritme van intense zwaardgevechten: het tempo en de timing van bewegingen zijn geïnspireerd door Japanse vechtsporten. Gebruik de unieke speciale bewegingen van een breed scala aan soorten wapens, waaronder katana’s, strijdparaplu’s en speren om je vijanden te slim af te zijn.
  • Authentieke Roguelite-actie – Hoewel de dood niet het einde is, leeft en ademt de wereld van de hel, met nieuwe kaartlay-outs en uitdagingen die je bij elke poging moet overwinnen. Permanente upgrades, aanpasbare wapens en progressie van variabel niveau bieden nieuwe kansen en uitdagingen voor elke run.
  • Meeslepend wapenverbeteringssysteem – Het maakproces geeft je volledige controle over de mogelijkheid om vaardigheden van hoofd- en subwapens te verzamelen, verbeteren en ontgrendelen. Ontgrendel verbeteringen aan je favoriete wapens bij elke run en kom weer in actie!
  • Soul Devour Power-Up System – Verzamel zielen tijdens elke afdaling om in realtime op te laden. Gebruik het unieke opstartsysteem om dynamisch en strategisch verbeteringen te selecteren.