Ghost ‘N Goblins Resurrection komt 25 februari

Ghost ‘N Goblins Resurrection komt 25 februari

De Game Awards 2020 was een drukke avond voor Nintendo-fans, en geloof het of niet, de Ghost ‘N Goblins-franchise van Capcom komt terug. En ook naar de console van Nintendo.

Het spel heet Ghost ‘N Goblins Resurrection.

Het is een “nostalgisch, maar fris avontuur dat zijn trouwe fans weer verwelkomt, terwijl een nieuwe generatie helden wordt geïntroduceerd om een ​​van de klassieke gameseries uit te dagen”. De game bevat “griezelige podia die zich afspelen in de Demon Realm, een demonische fantasiewereld”. Je kunt het spelen op 25 februari.

video
play-rounded-fill

Over Ghost ‘N Goblins Resurrection

De geliefde Ghosts ‘n Goblins-serie van Capcom maakt een comeback op #NintendoSwitch! Bescherm je tegen Arthur voor een geheel nieuw avontuur in Ghosts ‘n Goblins Resurrection.

Een herrezen riddermerrie

Ghosts ‘n Goblins Resurrection is een reboot die de geliefde Capcom-franchise weer tot leven brengt in de 21e eeuw. Als eerbetoon aan Ghosts ‘n Goblins en Ghouls’ n Ghosts, combineert de nieuwste inzending de actieplatformgameplay van de franchise met verhalenboekachtige graphics en uitdagende nieuwe obstakels.

De game volgt de dappere ridder Arthur terwijl hij rent, springt en vecht door griezelige levels die zich afspelen in de Demon Realm, een demonische fantasiewereld. Dappere ridders zullen uiterst voorzichtig moeten zijn, aangezien er angstaanjagende gevaren wachten, waaronder bekende vijanden zoals Zombie, Skeleton Murderer, Pigman en Red Arremer.

Ghosts ‘n Goblins Resurrection is een nostalgisch, maar fris avontuur dat zijn trouwe fans weer verwelkomt, terwijl het een nieuwe generatie helden introduceert om een ​​van de klassieke gameseries uit te dagen.