Ghost Song aangekondigd

Ghost Song aangekondigd

Ghost Song komt naar Nintendo Switch, volgens Humble Games en Old Moon, het bedrijf dat de game zal publiceren. Op 3 november 2022 is het beschikbaar.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Ghost Song

Ghost Song is een sfeervol 2D-avonturenspel met een “prachtig getekende 2D-wereld geïnspireerd door Metroidvania vol geheime kamers en een beklijvende geschiedenis.”

Op de eenzame maan van Lorian wordt een lang slapende Deadsuit wakker, gewapend en klaar voor de strijd, met een duidelijke herinnering aan zijn doel. Maar er is iets nieuws aan de hand…

In Ghost Song, een sfeervol 2D-avontuur over zelfontdekking, oude mysteries en kosmische terreur, ga je onder de oppervlakte om antwoorden te vinden. Verken kronkelende grotten die alleen worden verlicht door lichtgevende planten, vecht tegen vreemde en krachtige wezens en leer nieuwe vaardigheden om je te helpen de lang begraven geheimen van deze buitenaardse wereld te vinden.

Alleen als je diep de duisternis ingaat, zul je de waarheid vinden (of onthouden?)

Kenmerken

  • Ontdek wat hieronder staat: verken de kronkelende buitenaardse tunnels en lang verlaten laboratoria van een enorme, prachtig getekende 2D-wereld die is geïnspireerd op Metroidvania en vol verborgen kamers en een eng verleden zit.
  • Laad op en ga vooruit: in de diepte kun je krachtige wapens en baanbrekende nieuwe vaardigheden vinden. Je kunt ook nieuwe lagen van de maan en optionele verborgen gebieden ontgrendelen.
  • Vecht tegen sterke vijanden: Vecht snel en nauwkeurig tegen de buitenaardse schimmels en metalen omhulsels van Lorian. Schakel in en voeg modules toe aan je pak en blaster om ze je eigen te maken.
  • Blast en smash: leer het unieke ritme van gevechten in Deadsuit. Gebruik je snelvuurblaster om vijanden te raken en vathitte op te bouwen, waardoor je melee-aanvallen sterker worden.
  • Je bent niet de enige die vastzit op deze vreemde plek, dus je bent niet de enige. Ontmoet een cast van stemhebbende personages en leer hun verhalen over overleven, moed, achterblijven en weer op de been komen.