Ghost Song – Launch trailer

Ghost Song – Launch trailer

Na vele jaren van ontwikkeling is Ghost Song nu beschikbaar op Nintendo Switch. De nieuwste trailer voor het sfeervolle 2D-avonturenspel is uitgebracht door Humble Games en Old Moon.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Ghost Song

In Ghost Song duikt een suggestieve 2D-odyssee van zelfontdekking, oude geheimen en kosmische angst onder de oppervlakte op zoek naar antwoorden. Verken kronkelende gangen die alleen worden verlicht door bioluminescente vegetatie, vecht tegen vreemde en sterke monsters en leer nieuwe vaardigheden om je te helpen de lang begraven mysteries van deze buitenaardse planeet te ontdekken.

Alleen door ver in de duisternis af te dalen, kun je de waarheid ontdekken (of herinneren?)

Kenmerken

Verken de kronkelende buitenaardse tunnels en lang verlaten laboratoria van een uitgestrekte, prachtig geïllustreerde, door Metroidvania geïnspireerde 2D-wereld vol geheime kamers en een angstaanjagende geschiedenis.

Verwerf krachtige wapens en baanbrekende nieuwe krachten in de diepte, waardoor je toegang krijgt tot nieuwe maanlagen en alternatieve geheime plaatsen.

Geconfronteerd met moeilijke tegenstanders – Gebruik reactiviteit en nauwkeurigheid om Lorian’s schimmel-aliens en metalen kafjes te bestrijden. Met een reeks modules kun je je kracht vergroten en je pak en blaster personaliseren.

Beheers het eigenaardige ritme van de basisgevechten van Deadsuit door te schieten en te breken. Verpletter tegenstanders met je snelvuurblaster, waardoor de loopwarmte wordt gegenereerd die melee-aanvallen versterkt.

Je bent niet de enige – je bent niet de enige die vastzit in deze vreemde omgeving. Ontmoet een cast van gesproken personages en leer over hun persoonlijke verhalen over overleven, heldhaftigheid, verlatenheid en verlossing.

Ghost Song is nu digitaal te koop in de Nintendo Switch eShop.