Ghostbusters: The Video Game Remastered komt

Ghostbusters: The Video Game Remastered komt

Fans van de Ghostbusters-franchise zullen blij zijn dat Ghostbusters: The Video Game Remastered dit jaar naar de Nintendo Switch komt.

video
play-rounded-fill

Het wordt gepubliceerd door Mad Dog Games en ontwikkeld door Saber Interactive.

Over Ghostbusters: The Video Game Remastered

Ghostbusters: The Video Game Remastered levert een uniek verhaal van Dan Aykroyd en Harold Ramis dat het bovennatuurlijke komische plezier en angst schetst waarvan fans houden van de franchise, die dit jaar de 35ste verjaardag van Ghostbusters viert.

Als nieuwe groentje op de Ghostbusters-crew, werk je samen met je favoriete personages uit de films, herenigd door de stemmen van Aykroyd, Ramis, Bill Murray en Ernie Hudson als Stantz, Spengler, Venkman en Zeddemore, samen met Annie Potts, Brian Doyle-Murray, William Atherton en Max von Sydow. Manhattan wordt opnieuw overspoeld door geesten, demonen en andere paranormale wezens die worden losgelaten door een mysterieuze kracht, en alleen de Ghostbusters kunnen dit kwaad terugbrengen naar de dimensie waar het vandaan is gekropen en de Big Apple redden.

Jaag, vecht en vang een verscheidenheid aan nieuwe en bekende ghouls en fantasieën, allemaal geremastered in HD-resolutie. Ghostbusters: het videogame Remastered rust je uit met coole gadgets en uitbreidbare wapens om mee te spelen in enorme bossgevechten en vernietigbare omgevingen.

Scan en analyseer doelen met de P.K.E. Meter en Paragoggles, draag vervolgens je Proton Pack om spookbeelden neer te zetten met de explosiestroom voordat je ze met de capture-stream in de war brengt.

Ad