Ghostbusters The Video Game Remastered – Memories Trailer

Ghostbusters The Video Game Remastered – Memories Trailer

Saber Interactive heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Ghostbusters: The Video Game Remastered. De nieuwe trailer met ‘herinneringen’ toont de originele cast van Ghostbusters.

video

Over Ghostbusters The Video Game Remastered

Sabre Interactive heeft zojuist een nieuwe trailer uitgebracht voor Ghostbusters ™: The Video Game Remastered. Deze nieuwe video vraagt ​​diehard fans wat ze zich het meest herinneren van de hit actie-avonturengame met de originele cast van de klassieke films van Columbia Pictures, en waar ze naar uitkijken wanneer de nieuwe HD-release op 4 oktober 2019 wordt gelanceerd .

Ghostbusters: The Video Game Remastered levert een uniek verhaal van Dan Aykroyd en Harold Ramis dat het bovennatuurlijke komische plezier en de angst van fans van de franchise weergeeft, dit jaar zijn 35-jarig jubileum viert. Als de nieuwe rookie van de Ghostbusters-crew werk je samen met je favoriete personages uit de films, herenigd door de stemmen van Aykroyd, Ramis, Bill Murray en Ernie Hudson als Stantz, Spengler, Venkman en Zeddemore.

Het verhaal van Ghostbusters The Video Game Remastered

Manhattan wordt opnieuw overspoeld door geesten, demonen en andere paranormale wezens die worden ontketend door een mysterieuze kracht, en alleen de Ghostbusters kunnen dit kwaad terugdrijven naar elke dimensie waaruit het is gekropen. Jaag en vang een verscheidenheid aan nieuwe en beruchte geesten en fantasieën – allemaal geremastered in HD-resolutie – met coole gadgets en wapens, spannende baasgevechten en verwoestbare omgevingen.

Ghostbusters: De videogame Remastered is nu te bestellen voor $ 29,99 via de PlayStation®Store, Nintendo eShop en Microsoft Store, evenals $ 24,99 via de Epic Games store. Fysieke exemplaren van de game kunnen ook vooraf worden besteld op consoles exclusief bij GameStop in de Verenigde Staten, EB Games in Canada en verschillende retailers in Europa.

Ad