Ghostrunner bevestigd om op 27 oktober te lanceren

Ghostrunner bevestigd om op 27 oktober te lanceren

All-in! Games kondigde first-person slasher Ghostrunner aan voor PS4, Xbox One en pc, waardoor Nintendo-fans schijnbaar buiten beschouwing worden gelaten.

Maar dat behoort nu tot het verleden.

De ontwikkelaar liet een verrassende aankondiging vallen waarin werd bevestigd dat Ghostrunner inderdaad op 27 oktober 2020 naar Nintendo Switch zal gaan, naast alle andere versies van de game!

video

Over Ghostrunner

Ghostrunner is een hardcore first-person-perspectief-slasher boordevol razendsnelle actie, gesitueerd in een grimmige cyberpunk-megastructuur. Beklim de Dharma-toren, de laatste schuilplaats van de mensheid, na een wereldse ramp. Baan je een weg van beneden naar boven, confronteer de tirannieke Keymaster en neem wraak.

De straten van deze torenstad zijn vol geweld. Mara de Sleutelmeester regeert met een ijzeren vuist en weinig respect voor het menselijk leven.

Naarmate de middelen afnemen, dreigt de sterke prooi op de zwakken en dreigt de chaos het kleine beetje orde dat overblijft te consumeren. Het beslissende laatste standpunt komt eraan. Een laatste poging om dingen recht te zetten voordat de mensheid de rand van uitsterven overschrijdt.

Als de meest geavanceerde zwaardvechter ooit gemaakt, ben je altijd in de minderheid maar nooit overklast. Snijd je vijanden in stukken met een monomoleculaire katana, ontwijk kogels met je bovenmenselijke reflexen en gebruik een verscheidenheid aan gespecialiseerde technieken om te zegevieren.

De one-hit one-kill-mechanica maakt gevechten snel en intens. Gebruik je superieure mobiliteit (en regelmatige checkpoints!) Om onbevreesd deel te nemen aan een nooit eindigende dans met de dood.

Ghostrunner biedt een unieke singleplayer-ervaring: snelle, gewelddadige gevechten en een originele setting die sciencefiction combineert met post-apocalyptische thema’s. Het vertelt het verhaal van een wereld die al ten einde is en haar inwoners die vechten om te overleven.