Ghostrunner – Fysieke editie; Vermeld in Japan voor januari 2021

Ghostrunner – Fysieke editie; Vermeld in Japan voor januari 2021

Mensen in Japan zullen in de toekomst de aankomende Ghostrunner aan hun collecties kunnen toevoegen!

Retailers zoals Amazon Japan en Rakuten maakten een lijst van een fysieke retailrelease van de game voor 4.950 yen, met een releasedatum van 28 januari 2021. Op het moment van schrijven lijken er geen plannen te zijn voor een vergelijkbare fysieke release van Switch in het westen.

Over Ghostrunner

Ghostrunner is een hardcore FPP-slasher boordevol razendsnelle actie, gesitueerd in een grimmige, cyberpunk-megastructuur. Beklim de Dharma-toren, de laatste schuilplaats van de mensheid, na een wereldse ramp. Baan je een weg van beneden naar boven, confronteer de tirannieke Keymaster en neem wraak.

De straten van deze torenstad zijn vol geweld. Mara de Sleutelmeester regeert met een ijzeren vuist en weinig respect voor het menselijk leven.

Naarmate de middelen afnemen, dreigt de sterke prooi op de zwakken en dreigt de chaos het kleine beetje orde dat overblijft te consumeren. Het beslissende laatste standpunt komt eraan. Een laatste poging om dingen recht te zetten voordat de mensheid de rand van uitsterven overschrijdt.

Als de meest geavanceerde zwaardvechter ooit gemaakt, ben je altijd in de minderheid maar nooit overklast. Snijd je vijanden in stukken met een monomoleculaire katana, ontwijk kogels met je bovenmenselijke reflexen en gebruik een verscheidenheid aan gespecialiseerde technieken om te zegevieren.

De one-hit one-kill-mechanica maakt gevechten snel en intens. Gebruik je superieure mobiliteit (en frequente checkpoints!) Om onbevreesd een eindeloze dans met de dood aan te gaan.

Ghostrunner biedt een unieke singleplayer-ervaring: snelle, gewelddadige gevechten en een originele setting die sciencefiction combineert met post-apocalyptische thema’s. Het vertelt het verhaal van een wereld die al ten einde is en haar inwoners die vechten om te overleven.

Ghostrunner zou in november 2020 in de Nintendo Switch eShop moeten verschijnen.

Ad