Ghostrunner – Gratis demo beschikbaar

Ghostrunner – Gratis demo beschikbaar

Moet je Ghostrunner voor Nintendo Switch halen? Nou, je kunt het nu zelf bekijken zonder eerst een cent uit te geven!

Ghostrunner heeft nu een nieuwe demo beschikbaar in de Nintendo Switch eShop, waarmee spelers gratis fragmenten van de gameplay kunnen uitproberen. Zoals gewoonlijk kunnen Switch-eigenaren het gemakkelijk pakken door naar de eShop-pagina van de game te gaan en op de knop ‘Demo downloaden’ te klikken om het te downloaden.

Over Ghostrunner

Ervaar gratis de half miljoen verkochte genomineerde voor de “Action Game of 2020”. Word de Ghostrunner, een behendige cybernetische ninja die is uitgerust met een dodelijke katana en een enterhaak. Spring van dak naar dak en baan je een weg door cyborgs in een-hit-one-kill-gevecht, waarbij je onmiddellijk respawnt, zodat het momentum nooit afneemt. Beheers de manieren van het zwaard, leer krachtige nieuwe vaardigheden en ontdek de duistere geheimen achter de laatste overgebleven torenstad van de mensheid.

Scheur door het eerste level van Ghostrunner en vergelijk de voltooiingstijd met die van andere spelers. Optimaliseer routes, leer vijandelijke zichtlijnen kennen en beheers de kunst van wallrunning en extreme precisie.

Ghostrunner is nu beschikbaar voor Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en pc voor de normale prijs van $ 29,99 / € 29,99 / £ 24,99. De PlayStation 4- en Nintendo Switch-versies van Ghostrunner worden uitgegeven door H2 Interactive in Azië.